Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Diğer Bölümler » Yazılım/Software » acil windows profil kaydı

Yanıt

LinkBack Seçenekler
Old 15.09.2005   #1 (permalink)

burakra's Avatar

Yer: adana
acil windows profil kaydı

elektrik kesilmesinden sandığım bir problem var.. windows kayıtlı profillerden hiçbirini açamayıp geçici bir profil yaratıyor ama ondaki değişiklikleride kayıt etmeyip her seferinde sıfırlıyor... profildeki tüm dosyaları ayarları görmeme rağmen aynı profilden oturum açamıyorum .. format atmak istmiyorum yetişecek işler var.. EN ÖNEMLİSİ Microsoft outlook dosyaları nerededir.. yedekli olayana tel şey bu galiba üzerine iki kez silmeden xp yüklemeyi de denedim .. aynı hatayı verip durdu .. inline yardımlarınız bekliyorum .. burakra@
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 15.09.2005   #2 (permalink)

Binus's Avatar

Yer: Ankara
Re: acil windows profil kaydı

C:\Documents and Settings\XxxX\Local Settings\Application Data\Microsoft\Outlook\

C:\Documents and Settings\XXxxxX\Application Data\Microsoft\Outlook\

Bu 2 yerde, hesaplar ile ilgili bilgiler olacaktır. özellikle ilk belirttiğim yer, e-postaların saklandıgı yerdir. ( sürümüne göre değişiyor olabilir)

Bunu uzunca bir uğraş sonunda yeni actıgın hesaba import edebilirsin. Yanlız Microsoft Outlook'ta bu tarz gocmelerde yedek almayı sağlayan bir sistem yada kurtarmayı sağlayan bir sistem ben kendim bulamadım. Varsa bilen arkadaşlar söyleyebilir mi acaba?
Yoksa, burdan Mic.'e el insaf diyorum

Son olarak bu profil acılmaması problemi baya esaslı bir sorun, benim başıma 3 kez geldi ve her seferinde yeni hesab olusturarak devam ettim. Eger hesaplara şifre koymadıysan sorun olmuyor ama şifre varsa şifrelenen dosyaları kurtarmak imkansızlaşabiliyor. bazı yöntemler olsa bile işe yaramıyorlar. Belkide zamanla işe yarayanlarıda yapılmıştır. Araştırmak lazım
Binus şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 16.09.2005   #3 (permalink)

burakra's Avatar

Yer: adana

ya bu sorunun çözülemeyeceğini ..daha doğrusu benim çööazemeyeceğimi anladım .. tarifteki yeri de bulmuştum ama asıl bana gereken o profilin kullanımnydı .. şimd işu anki sorunumu söylemek istiyroum .. hızlı başlat menüsüğ nerede eski profilin ?? öyle bir dosyamı var acaba .. birr ton işin arasında olması ve alışkanlık olarak herşeyi yerinde aramam acaip yavaşlattı beni:.. herkese tavsiyem değişikliklere açık olsunlar aynı menüleri aynı hzılı başlatı 6 aydır kullanıyorum bu olay olunca kendimi internet kafede gibi hissediyroum her seferinde ayarlar sıfırlanıyor .. gerçi datalar duruyor ama ayarlar aolmayınca ekran bile bir acaip .. formatatmadan profilleri düzeltmenin bir yolu yokmu acaba ??
Old 18.09.2005   #4 (permalink)

Binus's Avatar

Yer: Ankara

C:\Documents and Settings\XXXXXX\Application Data\Microsoft\internet Explorer\Quick Launch

Bu yolu takip et ilerden sola don bulursun.
Binus şu an çevrimdışı  
Old 19.09.2005   #5 (permalink)

Sargon's Avatar

Yer: İstanbul

bilgisayarım ikonuna sağ tıkla Yönet menüsüne gir sonra soldaki menuden usersı seç. Artık açılmayan profillerin oradaysa üzerinde de x varsa devre dışı kalmış olabilirler. Eğer öyleyse profili seç sağ tıklayıp özelliklere gir ve devre dışı seçeneğini kaldırmayı dene...
Sargon şu an çevrimdışı  
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Reklam
Yanıt

Etiketler

kaydi , profil , windows , acil

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu microsoft muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.4 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008
Forum Saati GMT +2. Şu anda saat: 05:25.