|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Degisken
|
ThunderBird ile e-postama mesaj geldiğinde anında beni uyarma !
ThunderBird'u açıp simge durumuna küçülterek veya her ne şekilde, e-posta adresime yeni bir posta geldiğinde MSN messenger ve yahoo messenger'da olduğu gibi beni anında uyarma gibi bir özelliğe sahip mi ? Sahipse nasıl yapılıyor? Değilse hangi tür programlarda bu özellikler var.
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: ThunderBird ile e-postama mesaj geldiğinde anında beni uyarma !
task bar'a küçülten bir eklenti var, nasıl yaptığımı hatırlamıyorum ve arızalı olduğu için kurduğum eklentileri göremiyorum. task bar'a küçültüyorum, ara sıra alarm veriyor, mail var diye, ama maili pop sunucudan almıyor sadece kontrol ediyor...
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Degisken
|
Ben Ajemix'e teşekkür ediyorum. Onun verdiği yönetimi kullanıyorum. 1 dakikaya düşürdüm kontrol süresini ve programı açık bırakarak simge durumuna küçültüyorum. E-posta geldiğinde hemen uyarıyor. Gerçi ThunderBird ile bu eksikliği kapatacak güzel bir eklenti geliştirilse gerçekten çok faydalı olur. Mevcut olarak bir tane rastladım - sizin dediğiniz de olabilir- ; ama kullanışlı değildi.
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Thunderbird de bu özelliğe sahip, dakika ayarı ile oynayabilirsin hatta;
Thunderbird tray ile thunderbird ü saatin oraya indirebilirsin.. Ve Web mail ile de diğer Hotmail veya yahoo maillerini thunderbird den kontrol edebilirsin. |
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
![]() |
| Etiketler |