»
hicbir shortcut, islevini yerine getiremiyor..
|
| Yazılım/Software İşletim sistemleri (windows, linux, mac...) ve her türlü yazılım ile ilgili soru ya da karşılaştığınız problemlere bu bölümde yer verebilirsiniz. Serial, warez, crack isteği içeren mesajlar silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Re: hicbir shortcut, islevini yerine getiremiyor..
selam, ben de bu arada, F8 uzerinden repair yapmaya calistim.. ancak, bir sure sonra; rundll32.exe ve benzeri .exe'leri neyle calistiriyim penceresi yeniden (repair yaparken / kurulum sirasinda cikmaya basladi..) onlari, ister/istemez cancel'la gectim surekli; on/onbes kadar iptal'den sonra; repair tamamlandi; ancak, durum en bastaki gibi, degisen bir sey yok.. simdi son soylediklerini deneyecegim, tesekkurler |
|
|
|
|
|
#12 (permalink) | |
|
Alıntı:
Tam olarak ne yaptın acaba bu duruma geldi. Yeni bir program mı yükledin?
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
|
bir arkadasim, bir cd calistirmaya calismis.. olmamis..
(olurmus tabii de, o pek bilemediginden olmamis..) ben actigimda, ilk mesajimda anlattigim gibiydi durum.. ms/dos'a da gecemiyor ve format atiyorum artik.. tesekkurler, hoscakalin : ) edit: kabus, bu kez de back-up alamiyorum.. nero error veriyor.. Mesaj La Haine tarafından 20.11.2005 (20:56) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Ben olsaydım bu olay olduktan sonra hemen sistem geri yükleyicisini çalıştırırdım, ve bilgisayarın stabil halde çalıştığı tarihe geri alıp problemi bu yolla çözebilirdin.
|
|
|
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
|
ya durum cok kotu, back-up alamiyorum. sabahladim ama elde avuctra sifir..
bilmiyorum n'olucak.. dvdwriter'da error veriyor.. bos dvd'lere dolu ya da uygun diil diyor.. xp cd'sinden repair da yapamiyorum; kurarken; runddl32.exe vb.. leri neyle calistiriyim diyince hadise patliyor.. Mesaj La Haine tarafından 21.11.2005 (14:37) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#18 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Arkadaşım yazdıklarımı denemedin mi.Normal windowsda değil, bilgisayarını biosdan cd den çalışacak şekilde ayarlayıp xp cd si ile açacaksın.Yani yeni kuruyormuş gibi.
|
|
|
#19 (permalink) |
|
merhaba, xp altındaki programlar ile backup yapamıyorsanız format atmadan linux live cd lerini deneyebilirsiniz.
en çok kullanılan live cdyi indirmek için: www.knoppix.org |
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!