Zoque.Forum
»
Uzaktan Erişim Hakkında Bilgi Lütfen?
|
| Yazılım/Software İşletim sistemleri (windows, linux, mac...) ve her türlü yazılım ile ilgili soru ya da karşılaştığınız problemlere bu bölümde yer verebilirsiniz. Serial, warez, crack isteği içeren mesajlar silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Re: Uzaktan Erişim Hakkında Bilgi Lütfen?
Aslında ben bir anlatım hazırlamak isterim bu konuda ama su zamanlar bir yoğunluğum var. 2-3 hafta sonra bir aksilik olmazsa resimli bir anlatım hazırlamak hem benim için ( bana bu konuyu soran cok arkadaş var) hemde sizler için cok iyi olacak.
![]() |
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Re: Uzaktan Erişim Hakkında Bilgi Lütfen?
Önce ilk sorun olan ip adresini herşekilde size bildiren programı anlatmak ile başlayayım.
Bugün de yapmış olduğum detaylı araştırmada ise bu programa alternatif bir program bulamadım malesef. programımızın adı IP Mailer 2004d. Bu programın demosunu indirip kurduktan sonra şu ayarları yaparsanız, program istenildiği gibi çalışmaya başlar. 1) ilk Resimde göreceğiniz gibi ayarlar sırası ile; To: Bu kısma ip adresinin gönderileceği adres. From (Email):Bu kısıma ise e-postayı gonderecek olan hesabın adresi. From (Email):Bu kısma ise görünen ad yazılıyor. Host:Bu kısma gönderen hesabın smtp server adresi Port:Burayada portu belirtmeyi unutmayın. Malum bazı serverlar numaraları farklı kullanabiliyor. Buraya dikkat edin. Authentication:Buradaki radio düğmesini logine getirip hesap kullanıcı adresini ve şifresini girin. Zaten smtp serverı olupta şifre istemeyene ben rastlamadım. Bu konuda alternatif onerileri olanlar soyleyebilir.2) ikinci resimde göreceğini ayarlar anlatacağım gibi olursa daha iyi olur. ![]() *sadece 3 kısım "show copy/ignore..." tikli olması yeterli. 2 kısım tikli olursa ip değişimi algılandığı anda eğerki siz çok önemli bir şeyi kopyalayıp biryere yapıştırmaya gidiyorsanız. Yapıştırdığınız şey sadece ve sadece sizin ip niz olacaktır. Stealth Options: burada 2 kısımda tikli olursa sizin hiçbirşekilde rahatsız edilme durumunuz olmayacaktır. 3) Üçüncü kısımdaki ayarlar esas bizim işimize yarayan ayar. Burada "monitor your external IP" kısmı tikli olursa program internetteki ipnizi bulacaktır. Ve bu kısımın hemen altında dakika aralığı belirleyebilirsiniz. 30 dk idealdir. |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!