|
|
#1 (permalink) |
|
Aperture: Apple'ın yeni programı.
İnternette gezinirken burayı gördüm. Yani bir aperture incelemesi gayet'de hoşuma gitti bu program. Sizinde yorumlarınızı alalım dedim.
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Re: Aperture: Apple'ın yeni programı.
Ben daha programı kullanmadım fakat bildiğim kadarıyla amacı şu: "dijital Fotoğrafla uğraşacaksın ama Photoshop çok karışık ya da sadece gerekli olan işleri hızlı ve basit arayüzden yapmak istiyorsun... buyur sana diyafram(aperture)"
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Oradaki bir kaç videoda gösteriliyor bilmem dikkatinizi çektimi arabirim çok hareketli böyle uçan pencereler falan.
Gayet hoş. Tabi programda ömerin dediği tarzda yapmışlar sanırım. Gerçi bir çok sitede "Photoshop Killer" diye konuşuyorlardı falan ama...
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Photoshop Killer olmasının sebebi, eğer bir fotoğraf stüdyosu Mac alıyorsa alacağı AppleShop ona Photoshpotan önce Aperture'u önerir ve insanlar daha ucuza aperture almak isterler, çünkü Photoshopta aynı işlemleri yapabiliyor olabilirsin ama daha uzun yoldan.
Mesela 3-5 filtreyi ve ayarı birlikte kullanarak sonuçta birşey elde ediyorsan Aperture bunu tek bir kaydırma çubuğuyla yapıyorsa buna kolaylık ve zamandan kazanma denir.
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!