|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: Yahoo messenger ile başka hesap
Yahoo Messenger gerçekten kaliteli bir yazılım ama 2006 yılının mart ayından sonra Yahoo Messenger ve MSN Messenger birleşiyor. Yani bunların bir farkı kalmayacak. Ben Google Talk diyorum. Google Gaim'in yapımcıları ile görüşüp multi platform (windows , linux , Mac os , beos , soralis , bsd v.b.) bir messenger çıkarmayı planlıyor. Zaten Google Jabber teknolojisini kullanıyor. Üstüne ses olarak skype'nin kullandığı teknolojiyi ekledi. Güzel özellikler ve güzel bir tasarım ile MSN messenger'ı tahtından edicek gibi görünüyor. Google'dan Google Os (Google İşletim Sistemi) bekliyorum. Kapalı kapılar ardında buna çalışıyorlar. Microsoft Gentoo linux yapımcısını satın aldı linux'un içine dalmak için. Google'sa satın almak yerine hepsinden destek ve yardım alıyor. Açık kaynakcılar olarak Google'ın arkasındayız (arkasındayım)
|
|
|
#13 (permalink) | |
|
Yer: Samsun
|
Alıntı:
![]() diğer bir etken; uin yerine mail hesaplarının daha akılda kalıcı olması ve MSN messenger'ın basit "türkçe" destekli arayüzü olabilir gibime geliyor. ayrıca newbie kullanıcıların hoşuna giden süslü püslü eklentileri de mevcut. insanların kendilerini daha iyi ifade etmelerine olanak tanıyan bir yapıya da sahip (avatarın ön planda tutulması, nick altı yazısı.. vb). bir gerçek daha var ki tüm bu saydıklarım bayan kullanıcıların sayısının artmasını da sağladı ve bu önemli bir faktör oldu bence. görüldüğü üzere Microsoft yine çok iyi bir strateji belirlemiş ![]() benim MSN messenger'dan hoşlanmama yada nefret etme (ehehe) nedenim ise kişisel. icq ve gtalk kimse girmediği için bende MSN'i açıyorum mecburen, umarım gtalk betanın ardından bizi şaşırtır. |
|
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: İzmir/Ankara
|
Re: Yahoo messenger ile başka hesap
Ya arkadaşlar, arkadaşlarımdan ikisiyle Yahoo Messenger 7'yi test ettik ve bazen ardarda birçok mesajı göndermediğini fark ettik. Mesela bana 6-7 tane mesaj göndermiş ama gelmiyor sonra çıkıp tekrar girersem o zaman offline mesaj olarak geliyorlar.
Ayrıca bir sorun da kullanıcıların online ya da offline olduklarını düzgün gösterememesi. Biri offline duruma geçse bile onu çok uzun bir süre (ben yarım saat boyunca arkadaşımın, online olduğu halde bana cevap yazmadığını zannettim ) onu online gösteriyor.sorun büyük ihtimalle bağlantımdan kaynaklanmıyor çünkü bunu 2 arkadaşımla denedim ikisinde de aynı sorunlar oldu. O da yetmedi ben başka bir bağlantıya (ve bilgisayara) geçtim yine denedik yine aynı sorunlar. Başına aynı sorunlar gelen başka bir arkadaş daha var mı? Doğrusu çok büyük hayal kırıklığı oldu çünkü tam da aradığım IM'i buldum diyordum... |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!