Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Diğer Bölümler » Yazılım/Software » Yahoo messenger ile başka hesap

Yanıt

LinkBack Seçenekler
Old 20.12.2005   #11 (permalink)

Yer: İstanbul
Re: Yahoo messenger ile başka hesap

Yahoo Messenger gerçekten kaliteli bir yazılım ama 2006 yılının mart ayından sonra Yahoo Messenger ve MSN Messenger birleşiyor. Yani bunların bir farkı kalmayacak. Ben Google Talk diyorum. Google Gaim'in yapımcıları ile görüşüp multi platform (windows , linux , Mac os , beos , soralis , bsd v.b.) bir messenger çıkarmayı planlıyor. Zaten Google Jabber teknolojisini kullanıyor. Üstüne ses olarak skype'nin kullandığı teknolojiyi ekledi. Güzel özellikler ve güzel bir tasarım ile MSN messenger'ı tahtından edicek gibi görünüyor. Google'dan Google Os (Google İşletim Sistemi) bekliyorum. Kapalı kapılar ardında buna çalışıyorlar. Microsoft Gentoo linux yapımcısını satın aldı linux'un içine dalmak için. Google'sa satın almak yerine hepsinden destek ve yardım alıyor. Açık kaynakcılar olarak Google'ın arkasındayız (arkasındayım)
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 12.01.2006   #12 (permalink)

Otostopcu's Avatar

Yer: İstanbul

Google talk var şimdide sadece gmail hesabı ile çalışıyor. doğrusunu söylemek gerekirse bende MSN messenger pek sevmem. onun için gaim kullanıyorum. googledan gfaim diye araştırırsan heme çıkıyor.
Otostopcu şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 13.01.2006   #13 (permalink)

cruelstroke's Avatar

Yer: Samsun
Alıntı:
adoxus tarafından gönderilen mesaj:
MSN imparatorluğu bence mIRC'nin yerini almasından kaynaklanıyor. Ve her nasılsa icq kullanıcıları icq'dan sıkıldığı anda iki grup aynı anda MSN'e geçtiler ve artık herkes orda oldu. Ama eski icq'cular nick değiştirmez, irc'ciler nick değiştirir, sürekli plugin yükler, dinledikleri müziği gösterir oldular. Icq'cular MSN'i icq gibi kullanmaya başladılar. Ve adam gibi bi program yapılana kadar mutlu yaşadılar.
çok yerinde bir tespit olmuş

diğer bir etken; uin yerine mail hesaplarının daha akılda kalıcı olması ve MSN messenger'ın basit "türkçe" destekli arayüzü olabilir gibime geliyor. ayrıca newbie kullanıcıların hoşuna giden süslü püslü eklentileri de mevcut. insanların kendilerini daha iyi ifade etmelerine olanak tanıyan bir yapıya da sahip (avatarın ön planda tutulması, nick altı yazısı.. vb). bir gerçek daha var ki tüm bu saydıklarım bayan kullanıcıların sayısının artmasını da sağladı ve bu önemli bir faktör oldu bence. görüldüğü üzere Microsoft yine çok iyi bir strateji belirlemiş

benim MSN messenger'dan hoşlanmama yada nefret etme (ehehe) nedenim ise kişisel. icq ve gtalk kimse girmediği için bende MSN'i açıyorum mecburen, umarım gtalk betanın ardından bizi şaşırtır.
cruelstroke şu an çevrimdışı  
Old 15.01.2006   #14 (permalink)

ZuLuuuuuu's Avatar

Yer: İzmir/Ankara

Ya arkadaşlar, arkadaşlarımdan ikisiyle Yahoo Messenger 7'yi test ettik ve bazen ardarda birçok mesajı göndermediğini fark ettik. Mesela bana 6-7 tane mesaj göndermiş ama gelmiyor sonra çıkıp tekrar girersem o zaman offline mesaj olarak geliyorlar.

Ayrıca bir sorun da kullanıcıların online ya da offline olduklarını düzgün gösterememesi. Biri offline duruma geçse bile onu çok uzun bir süre (ben yarım saat boyunca arkadaşımın, online olduğu halde bana cevap yazmadığını zannettim ) onu online gösteriyor.

sorun büyük ihtimalle bağlantımdan kaynaklanmıyor çünkü bunu 2 arkadaşımla denedim ikisinde de aynı sorunlar oldu. O da yetmedi ben başka bir bağlantıya (ve bilgisayara) geçtim yine denedik yine aynı sorunlar. Başına aynı sorunlar gelen başka bir arkadaş daha var mı?

Doğrusu çok büyük hayal kırıklığı oldu çünkü tam da aradığım IM'i buldum diyordum...
ZuLuuuuuu şu an çevrimdışı  
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Reklam
Yanıt

Etiketler

hesap , baska , messenger , yahoo

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu microsoft muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.4 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008
Forum Saati GMT +2. Şu anda saat: 06:07.