|
|
#1 (permalink) |
|
Yahoo messenger ile başka hesap
Microsoft Messenger'da passport hesabı alınarak başka mail hesabınızla giriş yapıp MSN messenger'i kullanabiliyormuşsunuz Şimdi benim MSN'e karşı bi gıcığım takıntım var. Yahoo'da böyle bir giriş yapabilirmiyim. Yani yahoo messenger'ı başka bir hesabımla (örneğin gmail veya kendi domainimde açtığım pop3 maili) kullanma imkanım var mı Umarım MSN kullanmak zorunda kalmam...
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
Re: Yahoo messenger ile başka hesap
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İzmir/Ankara
|
Benim de arkadaşlarımı MSN'den vazgeçirme çabalarım maalesef sonuçsuz kaldı
Oysa ki Yahoo Messenger ve ICQ daha iyi gibi geliyor bana özellikle Yahoo Messenger'ın son sürümü oldukça güzel...
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Başkentimsi Şehirimtırak
|
yahoo messenger, yadoo id üzerinden; MSN, passport üzerinden kullandırır. tavsiyem trillian. hepsi, MSN, yahoo, jabber, randevous, icq, Google talk. hatta aynı anda birçok hesap ve messenger'ların kendi programlarının tüm özellikleri, sonradan eklenenler hariç tabi. cillop yani.
![]() @ilksen, benim de gıcığım var.
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Yer: St.Petersburg
|
Alıntı:
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Messenger demişken...
Yahoo Messenger bildim bileli vardır. Tutmadı, ICQ vardı çok uzunca bir süre... Ne olduysa yerini MSN aldı. Sırada umarım Google vardır. MSN'i hiç sevemedim açıkcası, özellikle IE browseri açması ve açtığı sayfaların da hiç bir işlevseliğinin olmayışı ciddi antipati uyandırıyor. (MS olması ayrı bir antipati yaratıyor da olabilir.) Neyse, öneriler üzerine all-together 'ları deneyeceğim ben de. Bu sırada yahoo messenger sadece yahooID kullanıyor.
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: Başkentimsi Şehirimtırak
|
MSN imparatorluğu bence mIRC'nin yerini almasından kaynaklanıyor. Ve her nasılsa icq kullanıcıları icq'dan sıkıldığı anda iki grup aynı anda MSN'e geçtiler ve artık herkes orda oldu. Ama eski icq'cular nick değiştirmez, irc'ciler nick değiştirir, sürekli plugin yükler, dinledikleri müziği gösterir oldular. Icq'cular MSN'i icq gibi kullanmaya başladılar. Ve adam gibi bi program yapılana kadar mutlu yaşadılar.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!