Zoque.Forum
»
Msn Messenger 8 - Windows Live Messenger
|
| Yazılım/Software İşletim sistemleri (windows, linux, mac...) ve her türlü yazılım ile ilgili soru ya da karşılaştığınız problemlere bu bölümde yer verebilirsiniz. Serial, warez, crack isteği içeren mesajlar silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#31 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
Re: Msn Messenger 8 - Windows Live Messenger
şuan için denemek istemiyorum, 7.5'ten memnunum fakat deneme aşamasından çıktıktan sonra indirip kullanırım. davetiye ile kullanılabiliyor şu sıralar. MSN messenger cidden çok hızlı büyüyor ve instant messenger pazarındaki payı inanılmaz büyük. 8.0 çok hoş görünüyor fakat eminim aşırı derecede bilgisayar özellikleri tüketeceğinden eminim.
|
|
|
|
|
|
#35 (permalink) | |
|
davetiye usulu kalktı galiba.
Alıntı:
|
|
|
|
#38 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
arkadaşlar peki sizde de meşgul ' ü işaretleyip de çevrımdışı göründüğü oluyor mu ?
çok garibime gitti ama sorayım dedim.. Bu arada bana da aynıları oldu. Herkes arayüzünü beğenmezken ben beğendim. :P |
|
|
|
|
|
#39 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Bu olmasa da buna benzer olarak bazı zamanlarda, ne seçersem seçeyim sağ altta "online" simgesi gözüküyor ve mouse ile üzerine gelip beklediğimde "connection error" yazıyor (aynı bu şekilde).
|
|
|
#40 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
aynısı bende de oluyor..
betadayken atıyorum :// beta zamanı : Protechno : bu 1. yazı 2.yazı hemen altına gelirdi. // full zamanı : Protechno : bu 1. yazı Protechno : 2. yazıya ayrı satır oluşturdu ? ( karıştı sanırım, neyse bunları aslında Bill Gates ' in mailine atıcaz da.. neyse :P ) |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!