Zoque.Forum
»
Firefox Eklentileri
|
| Yazılım/Software İşletim sistemleri (windows, linux, mac...) ve her türlü yazılım ile ilgili soru ya da karşılaştığınız problemlere bu bölümde yer verebilirsiniz. Serial, warez, crack isteği içeren mesajlar silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: Firefox Eklentileri
En aktif olarak kullandıklarım:
Bunları yazarken düşündüm de, bu eklentiler Firefox'u Firefox yapmada çok büyük bir etken.
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: nicomedia
|
rELOY: Firefox Eklentileri
Yukarıdakilerin bir çoğuna ek olarak;
Mesaj ELOY tarafından 14.02.2006 (09:28) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Yer: li yersiz
|
www.download.com da Firefox eklentileri vol.2
http://www.download.com/Best-Firefox...ml?tag=fea_txt işinize yaraması dileğiyle.
|
|
|
#17 (permalink) |
|
|
|
|
|
#19 (permalink) |
|
|
Tab ayarlari ile ilgili kullandigim extensioni degistirdim, cok daha esnek olan Tab Mix Plusi kurdum.
Ve sayfalarin resmini ceken bir extension Pearl Crescent. Sanirim bir cok kisiyi sevindirecektir. |
|
|
|
|
|
#20 (permalink) |
|
|
TOR yada baska bise kullananlar icin ideal bir extension: QuickProxy, status bardaki bir butonlar proxy acilip kapatilabiliyor.
Cookileri site bazinda engellemeyi kolaylastiran bi extension: Permit Cookies, Menulerin icinde her seferinde bogulmak yerine status bara ekkliyor kendini. Faydali. |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!