Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Diğer Bölümler » Yazılım/Software » Diskeeper v.10 Professional Premier Edition Resimli Anlatım

Yanıt

LinkBack Seçenekler
Old 29.01.2006   #1 (permalink)

Yer: Constantine´s Polis
Diskeeper v.10 Professional Premier Edition Resimli Anlatım

Diskeeper v.10 Professional Premier Edition
( programı Sisteminize kurup açtığınızda yapmanız gereken tüm adımlar ilgili resimler üzerinde pratik olarak açıklanmıştır..)

1. Adım =) Kurulumdan Sonra programı Açıyoruz ;

2. Adım =) Job Report Tabında ;

3. Adım =) Sol Taraftaki Quick Launch Bölümünden Primary Defragmentation Job Properties sekmesine geçiyoruz ve ;

4. Adım =) Disk and Cpu Priorities Sekmesine geçiyoruz ve ;

5. Adım =) 4.adımda anlatılan işlemi bitirip ok dedikten sonra programın genel arayüzünden resimdeki ilgili işlemleri tamamlıyoruz ;

6. Adım =) 5.adımdaki edit butonuna tıkladıktan sonra açılan Frag Shield Configuration bölümünde resimdeki işlemleri yapıp Submit iconunu tıklıyoruz..

! Not : Bu işlemi yaptığımızda kimi sistemler restart yapma gereği duyuyor..Böyle bir durumda restart olayını tamamlandıktan sonra programı tekrar başlatıp defrag işleminin son adımını yapmayı unutmayın..

7. Adım =) Resimde de gösterildiği üzere birleştirilecek olan disk seçilir ve Defragment butonuna tıklayarak birleştirme başlatılır..

Tüm işlemler bitti.. Bundan sonra yaptığımız ayarlar doğrultusunda sisteminiz kendini otomatik olarak Defrag yapıp sisteminizi performanslı bir şekilde kullanmanızı sağlayacak..Hatta yapılan ince ayarlar ile oyun oynasanız dahi size rahatsızlık vermeden , sezdirmeden defrag olayı tamamlanacaktır..

Umarım yararlı olur..Görüşmek üzere...
Hazırlayan : Fatih Ferah
Mailbox: fatihferah@msn.com
Ekli Dosya(lar)
Dosya Uzantısı: jpg dk14ut.jpg (165.7 KB, 2 defa görüntülendi)
Dosya Uzantısı: jpg dk23ca.jpg (122.2 KB, 2 defa görüntülendi)
Dosya Uzantısı: jpg dk39ea.jpg (93.2 KB, 2 defa görüntülendi)
Dosya Uzantısı: jpg dk48gl.jpg (71.7 KB, 2 defa görüntülendi)
Senior_Duke şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 29.01.2006   #2 (permalink)

theshiver's Avatar

Yer: İstanbul
Re: Diskeeper v.10 Professional Premier Edition Resimli Anlatım

güzel çalışma ama bildiğimiz windows un defragment in dan ne farkı var
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 29.01.2006   #3 (permalink)

Sistemini daha professional bir biçimde defrag etmeni sağlıyor..programı denerseniz eğer zaten windows'un defrag aracı ile uzaktan yakından bir alakası olmadığını anlarsınız..Bir çok gelişmiş özellikleri vardır.
Ayrıca sisteminizi çok hızlı bir şekilde defrag yapmanızı sağlar..Boot time ayarları ve sch.der'ı mevcuttur..

Ve son olarak bişeyler eklemem gerekirse Microsoft'un resmi olarak kendi aracı yerine öngördüğü tek defragment programıdır..Ve piyasadaki en başarılı olanı..

Sitesinden test değerlerini incelemenizi öneririm..

www.diskeeper.com
Old 29.01.2006   #4 (permalink)

Alıntı:
Senior_Duke tarafından gönderilen mesaj:
Ve son olarak bişeyler eklemem gerekirse Microsoft'un resmi olarak kendi aracı yerine öngördüğü tek defragment programıdır..Ve piyasadaki en başarılı olanı..
Diskeeper Şirketinin hakkımızda sayfasını açıyoruz:

Alıntı:
Diskeeper Corporation Overview:

Diskeeper Corporation, formerly Executive software, was founded on July 22, 1981. During this time, the company has logged many technical achievements in the VMS and Windows industries with products like Diskeeper.
Bir de Windows XP ile gelen Disk Birleştiricisi'nin hakkında dialoguna bakıyoruz:
Alıntı:
Windows Disk Birleştirici

Telif Hakkı (c) 2001 Microsoft Corp. ile Executive software International, Inc.
Buradan yola çıkarak iki programın da aynı şirkete ait olduğunu görüyoruz ve Microsoft'un neden Diskeeper'i önermiş olabileceğini çözüyoruz.
SiNYoL şu an çevrimdışı  
Old 30.01.2006   #5 (permalink)

Yer: Istanbul

NTBackup' ı da VERITAS' a yaptırmış
Vincenzo şu an çevrimdışı  
Old 30.01.2006   #6 (permalink)

Alıntı:
SiNYoL tarafından gönderilen mesaj:
Diskeeper Şirketinin hakkımızda sayfasını açıyoruz:

Bir de Windows XP ile gelen Disk Birleştiricisi'nin hakkında dialoguna bakıyoruz:

Buradan yola çıkarak iki programın da aynı şirkete ait olduğunu görüyoruz ve Microsoft'un neden Diskeeper'i önermiş olabileceğini çözüyoruz.

Pekala .. Aksini söyleyen oldu mu?

Ayrıca buna neden gerek duyduğunuda anlamadım

İsteyen kullansın arkadaşlar elimden geldiğince anlatmaya çalıştım..Rahatsızlık duyuyorsanız söyleyin yönetimi topic silinsin..Elimde olsa silerdim çünkü..
Old 30.01.2006   #7 (permalink)

theshiver's Avatar

ben bu gün yükledim ve 2 partisyonuma defrag yaptım. hızlı bir şekilde defrag yapıyor ve ayrıntılı istatistik veriyor hoş bi program
Old 30.01.2006   #8 (permalink)

Kısaca şunu söyleyeyim. Artık pek yapmasa da (ya da ben duymuyorum) Microsoft'un kendine rakip gördüğü bütün firmaları satın aldığını biliyordum. Neden kendi ürününü değil de başka bir ürünü önermiş olduğunu merak ettim ve önerdiği ürünün zaten ortağı olduğunu gördüm ve paylaşmak istedim.

Ayrıca ekran görüntülerinin benzer olması ve theshiver'in farkı nedir sorusu da etkili oldu. Neden kırılıp, darıldın anlamadım.
SiNYoL şu an çevrimdışı  
Old 30.01.2006   #9 (permalink)

FikretAkın's Avatar

Bi ara deneyecegim anlatım için teşekkürler..
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Reklam
Yanıt

Etiketler

anlatim , resimli , edition , premier , professional , v10 , diskeeper

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma css div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu microsoft muzik mysql nasil neden nedir online oyun photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.4 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008
Forum Saati GMT +2. Şu anda saat: 07:56.