|
|
#1 (permalink) |
|
karaoke
elimdeki mp3 formatlı herhangi bir şarkının vokalini kesebilir miyim? yani sadece müziği kalsın istiyorum, bunu yapan yazılım var mı, yoksa bunun için başka formatta mı olması gerekiyor şarkının, yoksa bu özellik özel olarak mı dağıtılıyor müzik şirketleri tarafından, yoksa nedir bu karaoke'nin olayı?
|
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
|
Re: karaoke
ayırırsın, bunu yapabileceğin birçok program olmalı.en basitinden nero wave editor var, nero paketin varsa içinde bulunuyor olmalı. (şiir gibi yazarım
) nero wave editor'deki karaoke filter ile vaktinde istediğim neticeyi aldım ama; bu işlem tamamen ayırmak istediğimiz şarkının fabrikasyonuyla alakalı.her şarkı karaoke filter ile ayrılmaz, mesela bazı şarkılarda geri vokalle müzik tek kanalda gelir o zaman ana vokali çıkarıp geri vokali de küçük crop teknikleriyle yok etmen gerekir. ben bu mevzularla geçen yıl ilgilenmiştim eğer ses teknolojilerinde birdenbire müthiş gelişmeler olmadıysa bu söylediklerimin geçerli olması lazım. |
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
O tarz programlar voice olayını tamemen çıkartamıyor çıkartsa bile şarkının geri kalanındaki bir sürü sesi de traşlıyor diye biliyorum..
|
|
|
#5 (permalink) |
|
deneyemedim, çünkü nero wave editor bulamıyorum. nero var bende yalnız bu paket değil sanırım, sadece cd yazmak için. nwe, nero paketlerinde oluyor. aradım taradım bedavaya bulamadım
![]() alternatif programlar biliyor musunuz? eminim ücretsiz yoktur da bir de şansımı onlarda deniyim.. |
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Ben de bi ara buna merak sarmıştım ama vokali tam olarak yok etmeyi başaramadım bir türlü.Şarkının kalitesinde aşırı bozulma oluyor.
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Ben de bi ara buna merak sarmıştım ama tam olarak yok edemedim vokali.Arkada vokalin cızırtıları oluyor yada ses kalitesi aşırı bozuluyordu..
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: Viyana, İstanbul
|
Atıyor olabilirim belki ama tek tüm seslerin tek kanalda olması;
avatarındaki yüzünün (vokal), ve arkandaki manzaranın (fon sesi) tek layerda olması gibi birşey. : ) Düzenlemeler /ayıkamalalar yapılabilir belki, ama her objenin faklı layerda olduğundaki gibi olmaz. Film seslendirme ile ilgili kişilerin daha net bilgi verebileceğini sanıyorum. (yine atıyorum daha çok çift dublajlı dvd lerin soundtrackleri belki istediğin bu şekilde kanallara ayrılmış olabilir.)
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Adobe Audition var fakat kullanmadığım için hakkında bilgi veremiyorum.
http://www.adobe.com/products/audition/ |
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!