|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: mp3 tag'leri
Hmm. Windows lisanslı mı peki?
İlla free alternatif arıyorsan Thunderbird iyi bir alternatif olabilir. Bir zamanlar incelemiştim. hoştu.
|
|
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
ya ben elimden geldiği kadar lisansızları yok edeyim, ihtiyaç duymayım xp kolay...
thunderbird'de import yapamadım ne yazık ki o da outlook express gibi sorun çıkardı... ben de sorun yok. bu csv'leri yahoo veya diğer mail servislerine import edebiliyom ama bu iki program almıyo... ayrıca thunderbird bana outlook express'den de kötü geldi... bir tecrübemi daha yazayım. takvim uygulaması için sunbird'ü indirdim 0.3a2 sürümünü ve alpha sürümü olmayan 0.2 sürümünü indirdim. alpha sürümü olmayan direk hata yürüttü. takvimde bir gün seçerken ay kısmını kaydırdığınızda ay değişmiyo sonra cancel diyonuz tırak kitleniyo. alpha versiyonunda bu sorun yok ama görev eklemeye çalıştığınızda size aylık, haftalık vs. yinelenme seçeneğini sunmuyor.
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Hmm zamanında csv almıştım ben outlook express'e ama sende nasıl bir sorun oluyor tam olarak. Hiç mi almıyor? Yoksa yamuk yumuk mu alıyor. Bir de CVS'i kayderderken bir seçenekleri var sanırım onlara dikkat etmeli. Import ederken de aynı seçenekleri göze almalısın.
|
|
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
tam olarak şöyle
csv ile sadece isim ve eposta adresini al dediğim halde outlook express'de import dediğimde alanı eşleştir deyince sadece bir alan seçebiliyorum. O alan için csv'den eşleştirme açılan kutusunu yani csv içeriğini açınca isim, eposta şeklinde değil de "isim","eposta" olarak çıkıyo dvam deyince de sadece de ismi alıyor.
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!