|
|
#1 (permalink) |
|
mp3 tag'leri
mp3 taglerinden mesela Tarz (Genre) Other iken ben dosya özelliklerinden özet sekmesini tıklayıp bu Other'ı siliyorum ama media playerda ve windows gezgininde yine Tarz(Genre) kısmında Other gözüküyor. Bu bilgileri güncellemek için illa winamp'ı yada 3. başka bir programı mı kullanmalıyım? media player 9 windows xp sp2
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Re: mp3 tag'leri
bence artık sizin müzik dinlediğiniz programı değiştirme vaktiniz geldi geçiyor bile...
bu sıralar favorim mediamonkey fakat itunes da beğenilenler arasında. ben mediamonkey ile hiç problemsiz herşeyi düzenleyebiliyor, internetten kontrol edebiliyor toplu albüm bilgisi girebiliyor, her türlü içeriği değiştirebiliyorum. kesinlikle tavsiye ederim.
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
Yeri gelmişken paylaşmak istedim.
Şarkı dinlemek için hafızadan 15-20 mb. verecek kadar eli açık değilseniz Billy yazılımını kullanmanızı öneririm. "Global HotKey" özelliği, çalma listesi ve diğer tüm yazılımlarda bulabileceğiniz genel özellikler mevcut. MP3, WAV, OGG çalabiliyor. Ve harcadığı en fazla 2.5 mb. civarı hafıza.
|
|
|
#5 (permalink) |
|
evet aynen öyle... winampı kurmak istemedim de sanırım kurmam gerekecek. valla geccem sonunda linuxe ya ne bu böyle... şimdi de outlook adres defterimi outlook express'e aktarmaya çalışıyorum. Nasıl yapıldığını bilen varsa yardımcı olsun lütfen... 3 tane saçım kaldı zaten; onlarda dökülecek sinirden...
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
outlook'ta dosya diye bir bolum varya oraya tıkla orda al/ver var ordan adres defterini alabilirsin orda yol goterecek sana ordan outlook express de tekrar al /ver var ordan da alabilirsin eger ole olmassa isimleri kopyala ctrl-c ile ve yapıstır eger ukalalık ettigsem kusuruma bakma ben ole yapıyodum
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Yer: Kocaeli & İstanbul
|
Alıntı:
yıllardır başka hiç bi programı bu kadar rahat kullanamadım ben.. media player yalan..
|
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
Alıntı:
outlook'ta csv (comma seperated values) olarak ver d,iyom sonra outlook express veya thunderbird'de al diye bu csv'den ama ne yazık ki almıyo ikisi de... outlook, media player, kpss formu 3 günde bitmiş ne berbat bi hayatım var benim...
|
|
|
|
#9 (permalink) | |||
|
Yer: Kocaeli & İstanbul
|
Alıntı:
sanmıyorum ama bilemem tabi. pek de ırgalamaz açıkçası.. Alıntı:
Alıntı: