|
|
#21 (permalink) |
|
Yer: Ege'nin en büyük köyü
|
Re: Server 2003 kendini AMIGA sanıyor. [ciddiyim]
[quote=gemeaux]veri yürütme engellemesi (DEP) ile de çözülmedi. İnanın, denemediğim yol kalmadı. Bu arada sözkonusu hata mesajları şunlar: Kod:
Setup Wizard Application Error The instruction at "0x000s7436" referenced memory at "0x00000000". The memory could not be "written". Kod:
Unhandled exception at 0x........ in msiexec.exe: 0x........ Access violation writing location 0x...... Bence, REGEDIT MONITOR ve FILE MONITOR gibi süper yazılımlar ile hata veren exe lerin nerelerde neler yaptığını, nasıl ve neden çakıldığını belki de bulabilirsin. Oysa, benim böyle bir şansım bile yok. Çünkü, hata veren belli birşey yok. Canı sıkılınca tüm *.exe ler hata veriyor izlemediğim *.exe kalmadı
|
|
|
#22 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: Server 2003 kendini AMIGA sanıyor. [ciddiyim]
Donanimdan suphe yok ise driverlardan yada cok temel bir yazilimdan (sygate mesela) kaynaklaniyor.
Yeni kurulumdan sonra tum programlari/driverlari hemen kurmadan calismaya baslarsan sonuca ulasirsin. Ferruh un onerdigi Outpost cok saglam bir firewall olmasina ragmen ben hicbir sekilde kullanamiyorum. Zira NForce2 makinem maviekranlara boguluyor. ("filtnt.sys"). Her yeni versiyonunda yeni denemeler yapmis olmama ragmen olmuyor O olmadan sorunum yok.
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!