|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Ege'nin en büyük köyü
|
Server 2003 kendini AMIGA sanıyor. [ciddiyim]
Bu hatayı bir ay öncesine kadar windows üstünde hayatımda ilk kez görmüştüm ama 3. veya 4. kez başıma geliyor. bilgisayar kafayı yemiş durumda arada bir ram a yazılabilirlik hatası gibi hatalar da veriyor. XP de ve Linux ta sorun yok ama server 2003 te böyle acayip acayip hatalar verir durumda. Windows 'u update edince ise, hemen hemen tüm programlar ram a yazamama hatası gibi bir hata veriyor. Update le ilgili hata çok. Örneğin; Windows 2003 Enterprise ve Update sonrası renklerin gitmesi MS server 2003, yakında NİRVANA ya ulaşacak diye düşünüyorum. Bildiğim kadarıyla, Guru Meditation hataları AMIGA zamanlarından kalma donanım hataları. Sizce bu "Guru Meditation" hatası neden olabilir? Fikirlerini ve bilgilerini paylaşan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. (Windows Update edip diğer hataların screenshotlarını da ekleyeceğim.)
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Re: Server 2003 kendini AMIGA sanıyor. [ciddiyim]
Firefox'u kıskanmıştır bence. e zaten napıcaksın windows'u o kadar eklentiyle. boot edilebilir Firefox çıkartmak lazım aslında
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
İşte bahsi geçen memory hataları ektedir. (Update vs. hiç birşey yüklü değil, SP1 hariç)
Resimde de görüldüğü gibi, zaman zaman programlar bu şekilde RAM hatası gibi garip garip memory hataları veriyor. İnsana DOS zamanlarını özletiyorlar.
Aza sormuşlar nereye gidiyorsun diye. Çoğun yanına demiş. :confused: Mesaj fatihunal tarafından 24.05.2006 (09:40) yeniden düzenlendi. Açıklama: SP1 yerine SP2 yazmışım da ... |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Bende de aynı sorun var. server 2003'te. Bu hata yüzünden SQL server 2005 ve MSDN Library'i kuramıyorum şu an. O kadar aradım, bir çözümünü bulamadım. sorun RAM'de3 değil, buna eminim. VS .NET 2005 cillop gibi kuruldu ve tıkır tıkır çalışıyor. Kurulu diğer işletim sistemi XP'de bu hata hiç olmuyor.
Genelde verdiği hata msiexec.exe hatası. Windows Installer dosyası ama nasıl bir sorunu olduğunu anlayamıyorum bir türlü.
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Yer: LND
|
Alıntı:
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
|
4 kere kurdum server 2003 ü. Hatta, bu yüzden yepyeni makinayı 3 hafta beklemeye aldım.
Yok, sonuç aynı. Linux ta problem yok. (Centos ve Debian da) XP Pro da da problem yok. Gel gelelim server 2003 e problem ötesi. Diğer bilgisayarımda da aynı işletim sistemleri aynı programlar aynı metodlar mevcut onda problem yok. AMIGA kafalı MS ... Kırdıracak bana makinayı.
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
http://www.delphiturkiye.com/forum/v...a8576ae2fb8fff adresinde HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\Session Manager yolunu vermiş. Sileyim mi bu değer(ler)i?
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
|
Ilk ekranda gorunlen guru meditation hatasi tahminimce winamp ile alakali. Bahse konu .maki dosyasi winamp in script dili.
ancak bu hatayi win2003 veriyorsa emin ol suc win2003 de degildir. Oncelikle bir driverdan suphelenmen gerekiyor. Daha sonra ise direk RAM den ve Anakarttan. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!