Zoque.Forum
»
MacOSX Önerebileceğiniz Programlar
|
| Yazılım/Software İşletim sistemleri (windows, linux, mac...) ve her türlü yazılım ile ilgili soru ya da karşılaştığınız problemlere bu bölümde yer verebilirsiniz. Serial, warez, crack isteği içeren mesajlar silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#23 (permalink) |
|
|
Re: MacOSX Önerebileceğiniz Programlar
Keşke bulduğunuz çözümü buraya yazsaydınız da herkes faydalansaydı. Bu tip mesajlarda gerçekten canım sıkılıyor benim. Üstünüze alınmayın.
Yöntem şu : 1 - office'in user - library - fonts altındaki fontlar silinir. 2 - Apple.com.tr destek altından turkish carbon download edilip kurulur. (tigertusupport dosyası) 3 - International ayarlarından Language'de English Turkishin üstüne alınır. (soldaki languageas listesinde) - Order for sorted listed - Turkish yapılır. 4- reset Firefox ta thunderbird'de türkçe karakter konusunda sorun çıkarmayı bırakır. Size de Safari mi Firefox mu mail App mi Thunderbird mü sorusunu sormak kalır (şahsi tercihim Firefox ve thunderbird oldu hem genişleyebilirlik hem de gerektiğinde pc ortamında da alıştığım bir programı bulabileceğim için. hız konusunda da eğer Mac'iniz son nesil maclerden biri ise pek bir sıkıntı yaşamazsınız safaricilerin iddia ettiği gibi) |
|
|
|
|
|
#24 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Quicksilver
Spotlight tadinda ama cok daha gelismis ve kullanisli application launcher VmWare Fusion ve Parallels Virtual OS icin, Ayni anda Windows calistirmak vs. Thunderbird RDC Windows Remote Desktop Client Macport Nmap vs. gibi cok araci linux gibi package management tadinda erisebilmek icin. Porticus Macports GUI Colloquy IRC Client TunnelBlick OpenVPN gibi cok kullanisli, ProcessWizard Task Manager tadinda Witch Windows gibi Alt + Tab destegi
|
|
|
#25 (permalink) |
|
Download Manager için ben Speed Download'ı öneriyorum.
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!