|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Win98 ve XP Ortamında paylaşım problemi.
Merhabalar, Windows 98 bir makinaya Windows XP kullanarak bağlanıyorum. Map edilmiş sürücü var. Windows98 üzerinde bulunan dosyayı açıp aynı şekilde kaydettiğimde problem yok fakat adını değiştiremiyor ve farklı kaydedemiyorum. Sebebini bilen var mı acaba? Teşekkürler.
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
Re: Win98 ve XP Ortamında paylaşım problemi.
ukalalık etmek istemem ama orda dosya paylasımında bi secenek daha olması gerekiyo herhangi bir kullanıcı bu dosya uzerinde degişiklik yapabilsin diye bir secenek var o işaretlenmemiş olabilirmi
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
Arkadaşım ilgileniyor aktif olarak ona çözüm önerilerinizi ilettiğimde "evet işaretliydi" gibilerinden bir şey söyledi. Başına oturup da incelemedim henüz ama benim de aklıma ilk gelen şeylerden birisiydi izinler.
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
ben sirket bakımlarına arızalara falan giderim hala kullanılan su win98 bazen sacma sapan hatalar verir her seyle ilgili olabilir dosya paylasımında printer paylasımında aptal aptal hatalar verirler eger hersey dogru sekildeyse 98 den kurtulun cunku dosya siteminden dolayı 98 xp de sorun cıkartıyo tabi eger mumkunse xp cervirseniz sistemi daha iyi olur cunku o işletim sitemi suzgec gibi cok zayıf 98 den kurtulun derim eger olmuyosa yeniden sistem kurun ginemi olmadı artık aklıma bişey gelmiyo biraz dusnur size ole donerim gormeyince tabi olmuyo benim yaptıklarım buraları konturol etmek olurdu birde her ikisininde ntfs olsun eger xp ye cevirirseniz
Mesaj Armagan Durmaz tarafından 07.06.2006 (15:33) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
Sanırım Windows 98 kurulu olan terminale DSCLIENT yüklemeniz gerekebilir,benzer bir sorunu bu şekilde çözmüştük.
http://www.4help.vt.edu/lm/downloads/Dsclient.exe |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!