|
|
#11 (permalink) |
|
Re: Windows Vista ile 500 saat
Valla Tiger'dan sonra Apple biraz kuluçka dönemine girmeli diye düşünüyorum. (Belki bu 2 sene boyunca hep buna çalışmışlardır.) Leopard'da ya bazı altyapı iyileştirmeleri ve görsel 1-2 yenilik olur, ya da Tiger gibi bir çok yeniliği beraberinde getirir. Microsoft olsaydı, Leopard'ı Tiger'dan önce satmaya başlardı. (Yaygaracılıktan dolayı, millete daha çıkmamış sistemi satardı.)
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Mac OS 10.4.6 kullanıyorum şu an. 10.4'e kadar olan osX ler bence Mac için windows 98'e dönüş gibiydi. Ne dengesiz, ne saçma sapan yavaşlayan ve kitlenen aptal bir sistemdi panther. Sonra "Tiger" adı altında sistemi upgrade ederek işi düzelttiler ve şu an çok memnunum.
Ama görüldüğü üzere Apple'da aynı windows gibi, hazır olmayan bir işletim sistemini kakaladı yaklaşık 3 yıl boyunca. |
|
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
çok merak ediyorum vista ile birlikte IIS 7.0 da gelicekmi yada tam bir bilgim yok ama Yeni bir server OS çıkacakmı MS WIN server 2007 gibi gerçi biri Vista Son kullanıcı ile Pro kullanıclar arasındaki kullanım farkını ortadan kaldırabilecekmi?
Tabiki herkesin söylediğin ortak düşüncedeki gibi yeni bir 60 Sn Olucakmı bu sefer 30 falan oluyomuş
All Process about zero and one Mesaj eKuzu tarafından 29.06.2006 (22:40) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
herkesin Mac alma imkani yok. genelde tasarim vb ugrasa insanlarin Mac aldigini dusunursek burada yani zoque de Mac ve win kiyaslamasi yapilmasi gayet normal.aslinda kullanci sayisina bakarak kiyaslama yapilmasi gereken linux ve win olmali..windowsun Mac in kullanisli ozelliklerini alması ya da çalması bu baglamda windows kullanicilari icin bir arti
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!