|
|
#14 (permalink) |
|
Re: 2 farkli envanteri birlestirmek [excel]
- Daha önce hazirlamis oldugun macro ekteki dosyada
- Üctane envanter dosyasi var, bu envanterler arasinda macroyu calistirmam sonucu sadece, adet, stok kodu ve aciklamasi birlesiyor. - Ek olarak birlesmesi icin Depo ismi ve stok grubunu templateler icerisine ekledim ama, macro ile her degisiklik yapmama ve kendime göre ayarlama calismalarima ragmen bir türlü sonuca ulasamadim. Her defasinda macroyu bozdum
|
|
|
|
|
|
|
#15 (permalink) | |
|
Yer: Antalya
|
Alıntı:
gerekli değişiklikleri yaptım bir kontrol edermisin bakalım istediğin gibi olmuşmu. Kolay gelsin. Mesaj biolight tarafından 31.08.2006 (18:32) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
su an calistigim bilgisayardan acamiyorum (excel dosyasini acamiyorum) yani problem bilgisayarla, dosya ile deil,
bugün kontrol ederim emegin ve harcadigin zaman icin cok tesekkurler hocam dosyayi kontrol ettikten sonra calisip calismadiginida eklerim tekrar tesekkürler Mesaj metsatöll tarafından 01.09.2006 (18:44) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Dosya tam olarak istenilen sekilde calisiyor.
Stok kodu tutanlarin veya bir kac firmadan birden (ayni tür) mal alimi yapanlarin, stok takibini cok kolaylastiracak bir program. Tesekkürler biolight, excelin bakalim bilmedigimiz daha ne kadar fonksiyonu var |
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!