Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Diğer Bölümler » Yazılım/Software » Firefox ve sorunları

Yanıt

LinkBack Seçenekler
Old 18.07.2006   #21 (permalink)

Yer: İstanbul
Re: Firefox ve sorunları

şuan ie 7 beta 2 kullanıyorum, 1 pencere ve 1 pencere içinde 6 tab acık,1'si zoque, diğerleri portal siteleri, şuanki yediği RAM miktarı 76.860 olarak gösteriyor. 2 aydır ie 7 beta 2 kullanıyorum, oldukça memnunum, yalnız aşırı image yüklü sitelere girerken, ff'e göre biraz yavaş açılıyor.
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 20.07.2006   #22 (permalink)

mentor's Avatar

Yer: bursa

ram kullanımında temalar da etkili olabiliyor.
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 20.07.2006   #23 (permalink)

ilksen's Avatar

Yer: Sakarya, Ankara
Görsel: 36

Alıntı:
oky tarafından gönderilen mesaj:
bir sorunuma daha yardım istiyorum. eklenti ekleyemiyorum
Firefox'u açıp Dosya - Aç'tan denedin mi. ben bu şekilde eklenti kuruyorum ve bir sorun olduğunda hata nedenini görebiliyorum. Eklenti için mesela reminder diye bir eklenti var onu bu şekilde kur dene eğer kurulmuyorsa bence başka bir sorun vardır...

Firefox'u ilk kurup açtığım anda kullanmayacağımı fark ettim çünkü çok geç açılıyordu, diske çokişlem yaptırıyordu ve çok ram kullanıyordu. nitekim bir browser'ın yapmaması gereken önemli şeyleri yapıyordu yoksa i. Explorer'dan üstün tarafları vardı ve kullanmaya değerdi.
Old 07.09.2006   #24 (permalink)

Bahadr's Avatar

Yer: Kocaeli

Yeri Gelmişken Bende Firefox'ta yaşadığım sorunları yazmak istedim.

1) Firefox Benden habersiz güncelleniyor.Tüm Yer imlerim Anasayfa siliniyor.

[ Eskiden Güncelleştirmeyi onaylamam için Bir pencere açılırdı]

2) Sağ üst köşedeki arama motoru ekleme bölümüne de hiç bir site eklenmiyor

[Eskiden Google, Yahoo, MSN vs vs... hepsi vardı.]

3) Güncelleştirmeden sonra anasayfamı değiştirmek istiyorum ve yer imleri eklemek istiyorum ayarların olduğu bölümde tamam tuşu çalışmıyor

Sonuç Olarak Ya benim bilgisayarım artık yaşlandı ya da Firefox İlk sürümlerinden sonra bir verim sorunu yaşıyor Eğer sorun bende değilse yardımlarınızı bekliyorum...
Bahadr şu an çevrimdışı  
Old 07.11.2006   #25 (permalink)

zisbecer's Avatar

Yer: İstanbul

Merhabalar,çok uzun zamandan bu yana Firefox kullanıyorum.Genel olarak memnunum.Çok yakın zamanda,2.0 a yükselttim.başlangıçta beni rahatsız eden özelliği diğer sürümlerin aksine varsayılan olarak tüm bağlantıları yeni sekmede açmayışı idi.Onu da bağlantılara sağ tıoklayıp yeni sekmede aç komutu ile hallediyorum.Sanırım sonraki güncellemelerde halledilmiş olur.Benim şu andaki sorunum.Görünüm ayarları ile ilgili.Görünüm menüsünden araç çubuğu-özelleştir ile düzenlediğim görünümü ,firefoxu bir sonraki açılışında muhafaza etmediğini görüyorum.her seferinde yeniden düzenlemek zorunda kalıyorum.
Old 07.11.2006   #26 (permalink)

ilksen's Avatar

Yer: Sakarya, Ankara
Görsel: 36

Alıntı:
zisbecer tarafından gönderilen mesaj: Mesajı Görüntüle
Onu da bağlantılara sağ tıoklayıp yeni sekmede aç komutu ile hallediyorum.
ben de Firefox'u deniyorum. kullandığım diğer tarayıcıdan sonra bu olay çok zor gelmişti bana tıkladığım bağlantı yeni sekmede açılmıyordu. Ama mouse'nin 3. tuşuna basmak yeterliymiş. sağ tuş-yeni sekmede aç'la falan uğraşmadan 3. tuş direkt bu işi görüyor.
Old 07.11.2006   #27 (permalink)

Yer: Istanbul

Alıntı:
ilksen tarafından gönderilen mesaj: Mesajı Görüntüle
ben de Firefox'u deniyorum. kullandığım diğer tarayıcıdan sonra bu olay çok zor gelmişti bana tıkladığım bağlantı yeni sekmede açılmıyordu. Ama mouse'nin 3. tuşuna basmak yeterliymiş. sağ tuş-yeni sekmede aç'la falan uğraşmadan 3. tuş direkt bu işi görüyor.
açma ve kapama için scroll iyi iş görüyor.
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Reklam
Yanıt

Etiketler

sorunlari , firefox

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu microsoft muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.4 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008
Forum Saati GMT +2. Şu anda saat: 03:43.