Zoque.Forum
»
MSSql Server 2005 sorun
|
| Yazılım/Software İşletim sistemleri (windows, linux, mac...) ve her türlü yazılım ile ilgili soru ya da karşılaştığınız problemlere bu bölümde yer verebilirsiniz. Serial, warez, crack isteği içeren mesajlar silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: kocaeli
|
MSSql Server 2005 sorun
arkadaşlar mssql server enterprise edition kuruorm fakat kurulum sırasında donanım gereksininlerinde ve işletim sistemimin uyumlu olmadığını soyluyor ve kurulumun buyuk bi kısmını yuklemiyor. ama ben centrino 1.6 işlemci 760 mb ram ve winxp pro sp2 kullanıorm sizce problem ne olabilir.
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Re: MSSql Server 2005 sorun
selamlar,
Problem SQL server 2005 Enterprise Edition kurman. Gereksinim dökümanlarını da dikkatlice incelersen (bkz. Hardware and Software Requirements for Installing SQL Server 2005) Enterprise Edition için Windows 2003 Standard, Enterprise veya Datacenter Edition (web Edt. değil), Windows 2000 server, veya SBS Standard veya Premium edition kullanıyor olmalısın. Tavsiyem Standard Edition veya Workgroup Edition'a geçmen, bu ikisi de Windows XP Professional ile çalışabilir. Tabii kullanım durumun ne bilmiyorum ama Developer Edition da gayet işini görebilir. Kolay gelsin, iyi çalışmalar. |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!