|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Rapidcheck
Biliyorsunuz ki Rapid artık 2 günlük hesaplar dağıtıyor Türk yazılımcılarımızdan biri, bedava hesapların zamanını öğrenebilmek için Rapidcheck adında bir program yazmış. Oldukça takdir ettim (keşke Türkçe'si de olsaydı, emin olun programda yazan Minimize, Check Now gibi kelimelerin anlamını bilmeyen birçok arkadaşımız var ) Her neyse her ne kadar Türkçe sürümünün olmadığına içlensemde, güzel bir program. Ayrıca işe yarıyor Bir an uyarı belirdi ve bedava hesap dağıtıldığını söyledi. Tabi admin panelden yaklasık 15 mail olusturarak 15 tane aldım ve 13 tanesini arkadaslara dağıttım ![]() Kısacası programı tavsiye ederim.. (aslında ben zaten premium üyesiyim :S) Ekran görüntüsüne burdan, Link ve detaylı anlatıma burdan ulaşabilirsiniz.
|
|
|
#2 (permalink) |
|
|
Re: Rapidcheck
İpucu; Bi kere kayıt ettiğiniz mail adresinizi bir daha kullanamıyorsunuz. Bu yüzden hostunuzun mail oluşturma bölümünden zxcxzcz@domain.com şeklinde adresler üretirseniz, her seferinde yeniden 2 günlük account alır ve zxcxzcz@domain.com şeklindeki eski adreslerinizi account'u alır almaz silersiniz
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
Keşke programımın kendi sitesinden de bahsetseydin
![]() http://www.in-spiretech.com/RapidCheck/ Ayrıca tek tek mail açmak yerine cPanel veya başka bir panelden @site.com a gelen maillarını tümünü belirlediğin bir adrese gönderme seçeneğini seçebilirsin. Böylece free account alırken @site.com'un önüne ne yazarsan belirlediğin mail adresine gelecektir hesap detayları.
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
programın sitesi olduğunu bilseydim, bahsederdim skeleton
![]() Ayrıca benim panelimde öyle bir şeçenek yok sanırım :S
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |