|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Microsoft Outlook için yardım ricası
Arkadaşlar selam; mail programı olarak kullandığım Microsoft Office Outlook'da yardımıza ihtiyacım var. Outlook'da kullandığım 3 adet POP3 mail hesabım var. mail alış-verişimde bir sorun yok. Her 1 dakikada bir mail olup olmadığını kontrol edecek şekilde ayarladım. Ancak; her üçü de, anlaşmış gibi, her 10-15 dakikada bir sırayla "Ağ Parolasını Girin" kutusu çıkarıyor. Sunucu, Kullanıcı Adı ve Parola (******* görünümünde) bölümleri doğru bilgilerle dolu. "Bu parolayı parola listesine kaydet" kutusuna check atsam da fark etmiyor; bir süre sonra sonra tekrar sormaya devam ediyor. Hesaplarım bölümünde, ayarlarda, her 3 hesap içinde "Parolayı Anımsa" kutusu tıklı. Dün pc'ye format atıp orijinal XP Home kurmama rağmen sorun devam ediyor. Yardımlarınız için teşekkür ederim. Tunç. İhtiyacınız olursa Sistem Bilgilerim: OS Name Microsoft Windows XP Home Edition Version 5.1.2600 Service Pack 2 Build 2600 Uygulama adı Outlook Sürüm 11.0 Derleme 5608 Dil Turkish |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
|
Re: Microsoft Outlook için yardım ricası
Sorunun Outlook'la değil de kullandığın posta hesaplarıyla ilgili olduğunu düşünüyorum. Hesaplarında belli bir zaman dilimdeki kullanıcı girişine limit konulmuş olduğunu anlıyorum. Ben Outlook Express kullanıyorum, bu tür hatalar oluştuğunda Hatalar bölümünde sorunun ne olduğu görünüyor. Outlook'un da bir yerinde hata mesajını görebiliyorsundur.
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
Arkadaşlar, yardımlarınız için teşekkür ederim. Predator'un verdiği link yaşadığım soruna çare olacak gibi gözüküyordu, ancak regedit'lerle değişiklik yapma konusunda çok deneyimli olmadığım için Protected Storage System Provider ile oynayamaya çekindim.
Ben de Thunderbird'ü bu vesile ile denemek istedim. Şimdilik gayet iyi, tek sıkıntısı default gelen bir takvim'i olmaması. Tekrar teşekkürler. Tunç |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Gelen mailleri farkli bir klasöre yönlendirmek
// Yeni konu acamadim, sürekli hata mesaji alinca eski bir konu altina mesaj göndermeyi tercih ettim..
Gelen mailler arhiiv altinda inbox'a gidiyor, ben ise bu maillerin Archive Folders altinda Inboxa gitmesini istiyorum. Bunun icin ne yapmam gerektigi konusunda yardimci olabilecek varmi?
Mesaj metsatöll tarafından 13.10.2006 (18:39) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
mail hesapları ile ilgili bir durum değil... bir zamanlar başıma gelmişti (fi tarihinde) çözümü ancak bilgisayarı formatlamakta buldum.. o zamanlar teknoloji bu kadar ilerlememişti
![]() uzun bir zaman sonra nedenini çözdüm, spy.. !!
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Email accountlarını düzenlediğin menüde (option/email accounts) alt kısma bakarsan default veritabanını belirliye biliyorsun, açılır menüde arhivv seçersen problemin düzelir.
Eğer bu alanda arhivv i göremezsen, control paneldeki (denetim masası) email ayarları, data files'dan yeni bir veritabanı oluştur. Oluşturduğun veri tabanı kesinlikle yukarıda belirtilen alanda seçili haldedir. Maillerini sürekle bırak şeklinde bu alana taşı ve boşalanı kaldır. |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!