|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
Mail Yedekleme
Merhaba, Hotmail,Yahoo gibi htpp e-posta sunucusundaki 1000 kadar maili bilgisayarıma yedeklemek istiyorum.Biraz araştırdım ama bunu yapabilen bir program bulamadım.Acaba bu mümkün değil mi,yoksa ben mi bulamadım? Yardımlarınızı bekliyorum,şimdiden teşekkürler... |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: Mail Yedekleme
Outlook Express'in hesaplar kısmına Hotmail hesabını ekleyip, gönder/al butonu ile bütün emaillerini bilgisayarına indirebilirsin. Yahoo maillerin için ise YPOPS'u kurup, ordaki emaillerini de Outlook Express'ine indirebilirsin.
Daha sonra ise yapman gereken tek şey Kod:
C:\Documents and Settings\[Kullanıcı Adın]\Local Settings\Application Data\Identities\{XXXXXXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXXXXXXXXXX}\Microsoft\Outlook Express\
Kolay gelsin. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Merhaba Pop Peeper tam aradığın çözüm olabilir. Ben şahsen kullanıyorum. Hotmail, yahoo gibi http eposta sunucularına bağlanabildiği gibi pop3 destekli sunucularada bağlanabiliyor. Türkçe dil desteğinide siteden bulabilirsin.
Saygılar...
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
@nopel ve @SiNYoL ikinize de çok teşekkürler.
Şimdiye kadar outlook hesabıma hiç http e-posta sunucusu bağlamamıştım ve @SiNYoL un tavsiyesi üzerine dün hotmaili bağlayıp denedim.Malesef hesabıma ulaşamadım,hotmailin belirli dönemlerde verdiği hesapların POP desteği yok,sanırım benimki de öyle çünkü ayarlarında öyle bir şey bulamadım. Yahoo nun da sadece premium hesabı yahoo pops u destekliyormuş. Zaten benim almak istediğim mailler hollandalı bir e-posta sunucusuna ait.@nopel umarım senin dediğin program işe yarar,ben dün baya bir program buldum ama denememiştim.Bakalım ilk bu programı deneyeyim. Tekrar teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
dostum sana Outlook 2003 için anlatayım :
" Gönder - Al " seçeneği ile son e-postaları bilgisyaarına indir. Daha sonra işte silmek istediklerini vs. sil. Kişiler vs. gibi yerler doluysa onları da yedeklicez burada. " Al - Ver " > " başka dosyaya verme " > .PST olarak kaydet > Kişisel klasörleri seç ve alt bölümler ile birlikte yazan kısmı tikle. İleri de ve kaydet. Bütün herşeyiyle birlikte kaydediyor. Gayet güzel.. |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Trial versiyon ama trial bitmeden maillerini yedeklersin http://www.izysoft.com/
|
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
|
@nopel pop peeper programını kullandım ama sanırım datayı yedekleme özelliği yok.Bunu yapabilen bir plug-in i de yok.Ama kullanımı kolay,güzel bir program.
@metsatöll sana da tavsiyen için teşekkürler. Ben problemi outlooku kullanarak çözdüm.Bana gerekli olan bu mailleri .doc uzantılı dosyalar olarak bilgisayarıma kaydetmekti.Bunu da 3. parti bir yazılım kullanıp .pst to .doc la çözdüm. Tekrar teşekkürler... |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: Adana
|
Bir kaç arkadaşımızında dediği gibi Outlook ile pop3 ayarını yapıp gönder al deyince hepsi bilgisayarınıza inmiş olacaktır zaten.
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!