Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Diğer Bölümler » Yazılım/Software » Büyük Türkiye Projesi (Yeni Program Eklendi)

Yazılım/Software İşletim sistemleri (windows, linux, mac...) ve her türlü yazılım ile ilgili soru ya da karşılaştığınız problemlere bu bölümde yer verebilirsiniz. Serial, warez, crack isteği içeren mesajlar silinecektir.

Anket Sonuçlarını Göster: Proje hakkında düşünceleriniz...
Allah razı olsun devamını bekliyorum. 11 64.71%
Bu ne ya hiç beğenmedim 6 35.29%
Katılımcı: 17. Bu ankete oy veremezsiniz

Yanıt

LinkBack Seçenekler
Old 11.08.2006   #11 (permalink)

Yer: İstanbul
Re: Büyük Türkiye Projesi (Yeni Program Eklendi)

Teşekkürler yorumlar çok iyi
turkgenci şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 12.06.2007   #12 (permalink)

Yer: İstanbul

Arkadaşlar forum.zoque üyelerine teşekkür ederim. Bir çok üye programlarımı kullanmıştır. Birde anketi değerlendirsek mükemmel olucak
turkgenci şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 12.06.2007   #13 (permalink)

cgencer's Avatar

Yer: istanbul

ismi 'bence' fazla şovenist olan, fonksiyon ve stratejisi hiç düşünülmemiş, bir sürü sorgulama aracının bir pakette toplandığı bir çalışma. geçmişin teknolojisinde, seneler öncesinin fikrini ortaya çıkarmak için bence fazla geç kalınmış bir proje; projeye gömülmüş emeğe üzülmeden edemedim. programın kendisi ise, programlama eğitimi almış ama yaratıcılı fikirden uzak bir insanın yaapcağı tür bir çalışma. son günlerde moda olan buluş programlarında sıklıkla yapılan bir yorumu söylemeden edemeyeceğim:

"var olan birçok işlevsel ürünü bir araya getirmekten pek öteye gidemiyor, bir inovasyon ve yaratıcılıktan eser yok..."

bu tür projelere onca emek ve vakit ayırmaktansa gerçekten herkesin hep kulalnacağı bir araç yazmak bence çok daha yararlı. mesela herkes, Telekom'un site yasaklamalarından şikayetçi; treewalk programı, bunların aşılabileceğini çok güzel gösterdi. bu tür bir program yazmak çok daha verimli olurdu. ya da gerçekten türkçeyi de düzgün kullanan bir virüs yazılımı... eminim bu sonuncusuna, sırf türk ürünü olduğundan binlerce kişi kullanırdı. hem de çok daha net bir yazılım olurdu; 'herşeyi kapsayan, ama hiçbirşey olamayan bir yazılım' yerine 'tek bir işlevi başarıyla kapsayan bir araç' arasında ciddi bir odaklanma farkı var. yemek tarifleri vs konualrına girmeyeceğim; ama web'de bugün blog'larda binlerce tarif var, türkçe, zaman zaman yöresel, fotoğraflı vs vs.

bunların sonucunda bu yazılımı yazan kişiye sorabileceğim tek soru var: "internet'i hiç mi görmediniz?"
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Reklam
Yanıt

Etiketler

eklendi , program , yeni , projesi , turkiye , buyuk

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

UslanmaM baktabul.com TEKplatform TEKplatform

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.3 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008
Forum Saati GMT +2. Şu anda saat: 16:10.