|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
(mac os x) thubnail programı
merhaba, Mac os x'de EPS dosyalarını thubnail olarak göstericek bir program arıyorum? böyle bir program biliyor musunuz? (hatta diger resimleride thubnail olarak göstericek bi program arıyorum.. yok elimde hic öle bisi )
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli & İstanbul
|
Re: (mac os x) thubnail programı
Merhaba;
Mac OS X'te EPS dosyalarını thumbnail olarak gösterecek bir program arıyorum. Böyle bir program biliyor musunuz? (Hatta diğer resimleri de thumbnail olarak gösterecek bir program arıyorum.. Yok elimde hiç öyle bir şey.)
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Yer: Bochum
|
Alıntı:
Yine de soruyu pek anlamadıysam kusura bakmayın.
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: ISTANBUL
|
merhabalar
macosx de bunu yapabilecek saglamlikta iki program var bir tanesi Adobe creative suite ile birlikte yuklenen Adobe bridge, bir digeri ise iView MediaPro bu iki uygulama pcde calisan Acd See tarsi programlardir. Hatta Adobe bridge Adobe programlarinda dosya donusumu gibi bazi ek ozelliklere de sahiptir. |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
MACmanns arkadaşım gerekli cevabı vermiş, teşekkür ediyorum ama yine de daha açık şekilde açıklayayim anlamayan arkadaşlar için belki bildikleri başka programlar vardır
![]() Bir klasör içerisindeki bir sürü imaj dosyasını thumbnail'larla (küçücük imajlarla) gösterebilen Mac programı arıyorum. Böylelikle ekranda birden çok çok fazla resmi bir kerede görerek işimi kolaylaştırıyorum, resimlere tek tek bakmak yerine.. Aynen PC deki Acd See mantığında bir program.. tabi benim için asıl önemli olan da EPS dosyalarını da göstermesi.
|
|
|
#7 (permalink) |
|
|
Adobe Bridge işimi gördü.. yanlız şöyle bir sorun var. 994 tane EPS nin oldugu bir klasör açıyorum, önce bir güzel tek tek thubnail'ları göstermeye başlıyor, sonra program çöküp kapanıyor. tekrar tekrar denedim, hep oluyor.
Napmak lazım acaba?
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!