|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Sakarya
|
birkaç Opera sorusu
Opera ile ilgili 2 sorum olacak 1.si operada, firefoxtaki fireftp benzeri bir widget mevcut mu? 2.si de ben operada bir sekme yi kapattığımda firefoxta olduğu gibi otomatikman sağ taraftaki sekmeye geçilmesini istiyorum ama bir önceki sekmeye geçiliyor. Bunu nasıl değiştirebilirim?
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Viyana, İstanbul
|
Re: birkaç Opera sorusu
1. Evet mevcut ve pek çok güzel widget var
2. Bir sebebi vardır böyle istemenin ama çok da elzem birşey değil gibi..
|
|
|
#3 (permalink) | ||
|
Yer: Ankara
|
Alıntı:
Alıntı:
O tab olayı cidden beni döndürmüştü. Ama şimdi bir çözümü olsa da geçemem sanırım. Çok alıştım Firefoxuma
|
||
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Viyana, İstanbul
|
-@ephe sözlerim direk sana değil baştan söylim ki yanlış anlaşılmasın-
Benim bisikletim seninkinden daha iyi vb.çocukluk yapmış olacağım belki ama (meşhur gazete ilanı için kimsenin tek kuruş vermediği, herhangi bir geliştirmesi için en fazla bir elin sayısını kadar Türk'ün katkı yaptığı halde "sahiplenme"yi taklitten öte geçmeyen Tr'deki yakşım tarzı özelinde) benim için Firefox=Orhan Pamuk tur. ![]() .
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Yalnız ortada şöyle bir yanlışlık var.
Firefox gibi açık kaynak kodlu projelere destek olabilmek için yapılabilecek şeyler sadece, geliştirmek, kod yazmak vs... ya da ona maddi katkı sağlamak değildir. Bunların yanında, doğal bir kullanıcı olmak, indirilme ve kullanma sayısını arttırmak, feedback özelliği yardımıyla hata mesajlarını çat pat rapor etmek ya da kullanılan açık kaynak kodlu ya da freeware yazılımın reklam kaynaklarını dürüstçe kullanmak gibi farklı bir sahiplenme de yapılabilir. Kendi adıma söylemem gerekirse, ben Google'un Firefox'a arama çubuğundan yapılan aramaları için milyon dolarlar vermesinde pay sahibi olmakdan son derece mutluyum. Bir çok insanın belki de bu bilinçte olmadan bahsettiğin manadaki sahiplenmesine de karşı çıkmam çünkü en azından kullanım sayısı artıyor. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!