Zoque.Forum
»
Form Olusturmak icin Program ?
|
| Yazılım/Software İşletim sistemleri (windows, linux, mac...) ve her türlü yazılım ile ilgili soru ya da karşılaştığınız problemlere bu bölümde yer verebilirsiniz. Serial, warez, crack isteği içeren mesajlar silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Form Olusturmak icin Program ?
Merhaba,
Bir yere basvuruda bulunurken doldurdugumuz klasik formlardan olusturmak istiyorum. Iste klasik olarak, adi, soyadi, fotograf bolumu, neden basvurdugu, daha onceki faaliyetleri v.s gibi ( IU Dagcilik Klubu icin basvuru formu olusturuyorum ). Acaba bunlari hangi programla yapabilecegimi biliyor musunuz ? Anlasilmasi, kullanmasi kolay bir program onerirseniz sevinirim. Tesekkurler
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Re: Form Olusturmak icin Program ?
yalniz bu formu web ustunden doldurulacak sekilde degil, ciktisini alip cogaltarak kalemle doldurulcak sekilde yapmak istiyorum.
Acaba dediginiz programda ciktisini alabiilme sansim var mi ?
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: Ege'nin en büyük köyü
|
Bir yazılım değil ama anlatamayacağım şekilde güzel.
En güzeli girip görmeniz; http://www.jotform.com
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Cümle biraz garip olmuş gibime geldi, İleride paralı olmaması kaçınılmaz. Ama zaten şu an da parasız
Yanılıyorsam düzeltin, ama sanırım doğrusu "İleride paralı (ücretli) olması kaçınılmaz.." olmalı ![]()
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!