|
|
#1 (permalink) |
|
hotmail plus - outlook çıkmazı
Hotmail adresinden outlook kullanmam gerekli. bunun tek yolu sanırımki Hotmail plus almak. illaki birşeyde hata veriyor. ya mail alıyor ama vermiyor. ya da 0x8000CCF6 hatası veriyor. herneyse asıl sorun şu. ben Hotmail hesabımı ücretli hesaba geçirmek istiyorum. madem para istiyorlar verelim. ama öyle ki; veremiyorum bile. Hotmail hesabımı ücretli Hotmail plus yapmam için herhangi bir link bulamadım. öneriniz nedir? |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Re: hotmail plus - outlook çıkmazı
yardım seçeneğini denediniz mi? Hotmail kullanmıyorum ama Yahoo'da bu iş Yardım seçeneği altında Yahoo Account gibi bi'şey var ordan yürüyor bu işler. Bu arada uzun aradan sonra hoşgeldiniz...
ücretsiz hesapta mailinizin bir kopyasını başka bir adrese yönlendirme gibi bi şansınız yok mu?
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
MSN'de kayıtlı olmaları sorununu yeni email adresinle bir hesap daha alıp, menüde "kişi listesini kaydet" seçeneğiyle tekrar topluca ekleyebilirsin. Ama tabi şu anda listende olmayan müşterilerin için MSN adresin bir telefon numarası gibi olmuşsa tabi ki senin bileceğin bir karardır.
Herşeye rağmen yeni bir adrese geçip, şu anda ki MSN adresini de (yeni olana referans göstererek) birkaç ay belki daha uzun süre açık tutup bir geçiş dönemiyle halletmeni tavsiye ederim. Hotmail'in pek parlak bir geleceği olmadığı kesin.
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: Antalya
|
Merhaba,
ilk zamandan beridir ben Outlook Express de Hotmail adresimi kullanabiliyorum ucretsiz olarak mail gönderip alabiliyorum :s bende Sunucu URL'si: http://services.msn.com/svcs/hotmail/httpmail.asp olarak gözüküyor siz hangi adresi ayarlıyorsunuz. Kolay gelsin. |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
bendeki de aynı sunucu adresi.
peki, Hotmail plus almam için link bilen biri varmı? aldığım hata şu: Task 'Hotmail: Folder:Inbox Synchronizing headers.' reported error (0x800CCCF6) : 'The server responded 'Access to Hotmail via Outlook and Outlook Express now requires a subscription. Please sign up at http://join.MSN.com/general/Email'. ' ilgili adreste birşey yok
|
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Alıntı:
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: paris
|
buradan Hotmail plus'e ulasmaya çalistigimda su sayfaya geliyorum. bana, 'seçtiginiz program su anda ulasilir durumda degil, ya baska bir program seçin ya da daha sonra deneyin' diyor. 'bu hata birçok kez olusursa bunu bildirin' diye de ekliyor.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!