Zoque.Forum
»
Visual Studio 2005 kurulum hatası
|
| Yazılım/Software İşletim sistemleri (windows, linux, mac...) ve her türlü yazılım ile ilgili soru ya da karşılaştığınız problemlere bu bölümde yer verebilirsiniz. Serial, warez, crack isteği içeren mesajlar silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: --
|
Visual Studio 2005 kurulum hatası
arkadaşlar
vs 2005 kurulumunda hata alıyorum, hata metninini aynen kopyalıyorum nedenini ve nasıl giderebileceğimi yazabilirmisiniz. şimdiden teşekkürler ------------ Setup Failed. Use the following links to research the source of the failure: There were errors during setup. View error log For information on known setup issues, see the Microsoft Visual Studio readme file, readme.htm, located at the root of the installation source. For Knowledge Base articles on Visual Studio setup issues and solutions, see KB article 319714, HOW TO: Troubleshoot Visual Studio .NET Installation, at http://support.microsoft.com/default...;EN-US;Q319714. To find help from other Visual Studio users, try the following newsgroups: Visual Studio Setup Microsoft Product Support For details about this setup failure, see the setup log files. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: Visual Studio 2005 kurulum hatası
Merhaba vs 2005 kuruyorsun ama hangi versiyon oldugunu ve sistemin özelliklerini yazabilirsen daha iyi yardımcı olabiliriz. Ve hata ekranını screen olarak atabilirsen iyi olur..
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Ben Visual studio 2003 kuruluyken kurmadım hiç visual studio 2005' i
Bence ya windows tan kaynaklanıyor veya visual studio 2003 kurulu oldugundan çakışıyor olabilir.. Ama ilgili log dosyasını inclersen az çok sana bilgi vericektir. www.yazgelistir.com veya www.yazilimuzmani.com sitelerinde uzman hocalara sorabilirsin..
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
2003 ve 2005'in aynı anda kurulmaya çalışılamasından olduğunu sanmıyorum. Çünkü ben de uzun süre ikisini aynı anda kullandım.
Tabii yazdığın hata mesajı bir bilgi vermiyor. Hangi aşamada hata verdiği de önemli olabilir. Print Screen daha çok işe yarayabilirdi ![]() Eğer hata numarası falan veriyorsa o hata numarası ile Google'da aratmayı ene derim. Bir kaç fikir de : Kullandığın dvd'de bozukluk olabilir. Ya da korsan kullanıyorsan Büyük ihtimalle eksik cab dosyası ya da bozuk bir korsan sürümdür ![]() |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!