|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: erzurum
|
Pocket pc yardım
merhaba arkadaşlar bu pocket pc olayına gireyim dedim asıl amacım pocket pc ler için progrma yazmaktı ama işletim sistemim windows ce 3.0 olduğundan visula studio .net desteklemiyor. Şimdide pocket pc ini işletim sistemimi güncelleştirmek istiyorum ama nasıl yapabileceğimi bilmiyorum gerçekten artık bunaldım yardımlarınızı ve deneyimlerini benimle paylaşmanızı rica edeceğim. Nerden bulunur bu işletim sistemleri nasıl yüklenir? Pocket pc Ipaq compaq H 3660 Yardımlarınız için teşekkurler.... Selçuk Ak |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
|
Re: Pocket pc yardım
modele göre istisnalar olabilir belki ama benim yıllar içinde bildiğim birşey varsa işletim sisteminin güncellenememesi gerçeği. Şu ana kadar 4 pocketpc eskittim ama update harici komple işletim sisteminin değiştirildiğine şahit olmadım.
Yine de DIY formatında belki birşeyler bulabilirsiniz netten. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: erzurum
|
ya bence işletim sistemi değiştiriliyor çünkü optimum olarak işletim sistemi pocket pc 200o yazıyor benim aldığım çocuk windows ce 3.0kurmuş web tende pocket pc upgrade için modüller var pocket pc 2002 kurduktan sonra rom güncelleme ve driverlarını yüklüyoruz ama pocket pc 2002 nerden bulacağım bakalım....
artık |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Ben eski pocket pc' min OS guncellemesini kendim yaptmistim, hem de alir almaz
3 sene falan o sekilde kullandim sonra bir daha guncelleyemedem zaten yeni model geldi.Genelde kendi firmanizin HP mesela o model icin OS guncellemesi dagitiyor. Bundan yuklemeniz gerekiyor. Dolayisiyla o model icin OS guncellemesini aratin yoksa yapacak bir sey yok cunku muhtemelen guncelleseniz bile calismayacak.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!