|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Photoshop, Dreamviewer ürünleri lisans fiyatları?
Merhaba arkadaşlar; Şöyle bi araştırayım dedim. Bilkom yani Adobe türkiye oluyor bildiğim kadarıyla sitesinde fiyatlar ve bilgiler çok kısıtlı. Doğru düzgün bi fiyat toparlayamadım açıkçası Photoshop CS2, Dreamviewer programlarının çok kullanıcı fiyatları farklımıdır? Tek kullanıcı fiyatları alınan yere göre değişir mi? Paket şeklinde satıldığı konusundada duyum aldım. Birde photoshopun tek kullanıcı olarak satıldığı konusunda bilgiler aldım. Bu konu hakkında bilgisi olan yada alımını gerçekleştiren arkadaşlar var ise bilgilendirirlerse çok memnun olurum.. Teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İSTANBUL
|
Re: Photoshop, Dreamviewer ürünleri lisans fiyatları?
Yakın zamanda freehand aldım ; birden fazla almak istediğimizde fiyat nasıl olur diye teklif istedik alacağınız adet kayda değer bir rakam değilse fiyatta değişiklik olmayacağını söylediler(kayda değer rakam nedir bilmiyorum) sadece ikincisi için cd pack almazsınız 24$ fazladan vermemiş olursunuz dediler Adobe sanırsam Microsoft gibi open lisans anlaşmalarında pek esnek değil fiyat konusundada bilkom sizi ,size en yakın partnerine yönlendiriyor ve fiyatları partnerle görüşüyorsunuz biz freehand için lisans ücreti 500$ cd için 24$ +kdv ödedik bu fiyatda 15 martta biten %40 indirimli fiyattı.
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Yer: Bochum
|
Alıntı:
Lisans sayısı çok fazla olmadıkça herhangi bir fiyat değişikliği yok diye biliyorum. Onun dışında bu programların lisanslarını daha ucuza alma yolları da bulunuyor. Örneğin Ebay'den çok eski bir Photoshop versiyonunun lisansını çok ucuz fiyata alıp, Adobe üzerinden lisansı üzerinize geçirip daha sonra son versiyona yükseltebilirsiniz. Aynı zamanda haziran sonuna kadar (tarihi tam olarak bilmiyorum) kalan CS2 lisanslarını elinden çıkarmak için herhangi bir yer indirim yaparsa bu CS2 lisanslarından satın alıp Adobe üzerinden ücretsiz olarak CS3'e yükseltebilirsiniz.
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Yurt dışından alınan lisansların Türkiye'de geçerliliği yoktur.
E-Bay'dan ikinci el lisans almanız bunu Adobe üzerinden üzerinize geçirmeniz mümkün değildir. Lisanslı ürün almak istiyorsanız http://adobe.bilkom.com.tr/isortaklari.html adresindeki bayilerden herhangi birisi ile görüşebilirsiniz. Bu günden CS2 alırsanız, CS3'e ücretsiz hakkınız bulunmaktadır. |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!