»
vistada asp sorunu
|
| Yazılım/Software İşletim sistemleri (windows, linux, mac...) ve her türlü yazılım ile ilgili soru ya da karşılaştığınız problemlere bu bölümde yer verebilirsiniz. Serial, warez, crack isteği içeren mesajlar silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Sakarya
|
vistada asp sorunu
arkadaşlar vista home premiuma iis kurdum ardından hatalar gelmeye başladı tabi bir dizi işlem daha yaptım son olarak microsoftun soruna getirdiği kendi çözümü uyguladım yinede işe yaramadı. http://support.Microsoft.com/kb/926939/en-us son olarak yaptığım işlem yukarıda. bu konuyla ilgili bilgisi olan hatta olayı çözmüş olan arkadaşlardan yardım talep ediyorum. İyi Çalışmalar Dilerim. E.Barış YILDIRIM |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Re: vistada asp sorunu
Ayni sorunu ben de yasadim ama yukaridaki cevap derdimi cozdu.
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
Bendeki de aynisiydi
![]() Haklari dogru tanimladiginiza emin misiniz? Ondan dolayi olabilir. Bir de ASP de detayli hata mesajlarini actiniz degil mi yani tum hata mesajlarini gorebiliyorsunuz.
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
yukarıdaki çözümde belirtilen ApplicationHost.config dosyasındaki düzeltmem gereken bölüm;
<applicationPoolDefaults> <processModel identityType="NetworkService" loadUserProfile="false" /> </applicationPoolDefaults> de belki hata yapmış olabilirim bunu tam olarak nereye yapıştırcam? burdan kaynaklanıyo olabilir sanırım. * detaylı hata mesajlarını açtım. İyi çalışmalar dilerim. E.Barış YILDIRIM |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
Ben aslinda ona hic ellemedim, sadece kullanici haklarini vermistim calismisti. Maalesef su an elimin altinda vista olmadigindan bir sey diyemiyorum.
|
|
|
#7 (permalink) |
|
|
yardımınız için teşekkür ederim valla ben vistada access sorununu çözemedim direkt veritabanımı sqlserverda çalıştırarak çözüm sağladım.
iyi çalışmalar dilerim. E.Barış YILDIRIM |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!