Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Diğer Bölümler » Yazılım/Software » Office 2007

Yanıt

LinkBack Seçenekler
Old 07.06.2007   #1 (permalink)

ilksen's Avatar

Yer: Sakarya, Ankara
Görsel: 36
Office 2007

Office 2007 hakkında tecrübelerinizi aktarır mısınız?

Office 2003'de Office 2007 geçmek gerekli midir? Neden?
Office 2007 hakkında izlenimleriniz nelerdir?
Office 2003 kullanan biri Office 2007'e kolay adapte olabilir mi?

Office 2007 sistem kaynaklarını çok tüketiyor mu bir de? daha özel bi soru olarak: 512 ram (128'i paylaşım) bir laptopum var office 2007 kullanabilir miyim?
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 08.06.2007   #2 (permalink)

Yer: İstanbul
Re: Office 2007

Adaptasyon konusu kisisel bir konu... Office 2000'den 2003'e adapte olmak kolaysa, 2003'ten 2007'ye olmak ondan biraz daha zordur muhtemelen; ama bu kisisel tecrubeye bakar daha once de soyledigim gibi.

2007'ye gecmek gereksiz diye dusunuyorum. Bircok seyin yeri degismis durumda. Ancak guzel yani, artik dogru duzgun Kisisellestirme olanagi sunuyor 2007. Bunun disinda ben 2003'te yeterince iyi kullanabiliyorum ve bana yetiyor diyorsaniz, o zaman pek de gecmenize gerek yok derim. Sahsen, 2003'te istedigimi bulamadigim icin 2007'yi denedim ve dedigim gibi kisisellestirme acisindan beni tatmin etti. En basit olarak menulere kisayol ekledigim zaman buna herhangi bir kisayol tusu koyamiyordum. Veya mevcut olanlari degistiremiyordum. 2007'de sabitlenmis kisayollar mevcut. Bu sayede o noktaya atadiginiz kisayolu o tusla kullanabiliyorsunuz. Ha daha iyisi olamaz mi? Elbette olabilir, istenilen tusa istenilen gorevi eklemek gibi ama MS'in bu yolda katetmesi gereken cok yol var. Kisa sureli kullanacagim bir macroyu sadece belli bir zaman icin ALT+C tusuna koyup daha sonra ALT+C tusunu eski gorevine getirmek bu kadar zor olmamali...
bgul şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 13.06.2007   #3 (permalink)

xeryus's Avatar

Yer: Seattle
Re: Office 2007

Office 2007 sirket ortamlarinda verimliligi artirmak icin gelistirilmis oldugu icin, bireysel kullanicaya pek hitap etmiyor gibi geldi.

Kendi bilgisayarimda halen Office 2000 kullanirken, sirket coktan 2007'ye gecti ve calisanlarida bir guzel egitiminden gecirdi, adaptasyon sorunu yok derece kadar az yasandi.

Ben 2000'den oldukca memnumun, ve eger kisisel bir sistemde kullanilacaksa sadece bunu oneririm, hem sade hemde yok denecek kadar az kaynak tuketiyor.

Sevgiler.
xeryus şu an çevrimdışı  
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Reklam
Yanıt

Etiketler

office , 2007

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma css div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu microsoft muzik mysql nasil neden nedir online oyun photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.4 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008
Forum Saati GMT +2. Şu anda saat: 21:22.