Zoque.Forum
»
external harddisk'te klasör adı değiştirme hatası
|
| Yazılım/Software İşletim sistemleri (windows, linux, mac...) ve her türlü yazılım ile ilgili soru ya da karşılaştığınız problemlere bu bölümde yer verebilirsiniz. Serial, warez, crack isteği içeren mesajlar silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
external harddisk'te klasör adı değiştirme hatası
Selamlar;
Konudan da anlaşılacağı üzere yeni aldığım WD passport 120gb harddiskimi bağladıktan sonra folder ismi değiştirmeye çalıştığımda veya klasörü silmeye çalıştığımda kullanılıyor hatası veriyor. Kullanmadığını biliyorum, ne kadar restart atsam da faydalı olmuyor. Aynı problemi 1gb kingston memory stick'te de yaşıyorum. Var mı benzer problemden mağdur olan daha da ötesi çözmüş olan?
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Re: external harddisk'te klasör adı değiştirme hatası
task managerde bittorent.exe çalışıyor gözüküyorsa virüs yemişsindir, bu işlemi durdurarak (birkaç tane olabiliyor) silebilirsin.
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: ANK
|
Re: external harddisk'te klasör adı değiştirme hatası
Merhaba, 2 gb usb bellegimde bende yaşamıştım bu problemi ama saçma bi arayış içerisinde oldugumu anladım, usb bellekte ufak bi tuş gibi bişi vardı tıpkı disketlerdeki gibi onu açtıkdan sonra sorun düzeldi harddisk ine gelecek olursak şöle bişi yapabilirsin eger 2 ye ayırdıysan harddisk i boş bi sürücüyü biçimlendir, biçimlendirme yapıyorsa windows da araştırmaya devam et derim, biçimlendirme yapmıyorsa donanımsal ufak bi ayrıntıyı kaçırmışsındır, tabi bu benim şahsi yorumum (deneme yanılma
) |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!