Zoque.Forum
»
Localhost'u internet üzerinden paylaşıma açmak
|
| Yazılım/Software İşletim sistemleri (windows, linux, mac...) ve her türlü yazılım ile ilgili soru ya da karşılaştığınız problemlere bu bölümde yer verebilirsiniz. Serial, warez, crack isteği içeren mesajlar silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Sakarya
|
Localhost'u internet üzerinden paylaşıma açmak
Localhost'umdan yaptığım sayfaları başkalarına biryere upload etmeden gösterebilmek için localhostumu paylaştırmak istiyorum.
Yani yapmak istediğim şu, IP adresimi verdiğim arkadaşım benim localhostumdan sayfalara bakabilecek.. Böyle bir imkanım varmı? |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
Yer: Ankara
|
Re: Localhost'u internet üzerinden paylaşıma açmak
Alıntı:
internete dial up bağlanıyor isen ipconfig ile öğrendiğin ip numaranı erişmek isteyen kişiye ver. internete ADSL ile bağlanıyor isen ADSL modeminde virtual server yazan yere 80. port ve yerel ip numaranı (ipconfig ile öğrenebilirsin) yaz ve ADSL modeminin konfigürasyonunu kaydet. ve tekrar başlat. modem ayarları modele göre biraz değişiklik gösterir. bu nedenle kullanma klavuzunu okuyarak daha net olarak işlemin nasıl yapılacağını öğrenebilirsin. ya da modemin kullanma klavuzunda yer alan teknik destek numarasından ilgili bilgiyi alabilirsin. |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: istanbul - ankara
|
Re: Localhost'u internet üzerinden paylaşıma açmak
hatta http://www.no-ip.com/ servisini kullanarak ip adresin değişse bile sabit adresten ulaşılabilir kılabilirsin localhostunu
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!