|
|
#1 (permalink) |
|
MSN Messenger İleti Geçmişi Kaydetmiyor
Selamlar.. Bu sorunu yaşayan var mı bilmiyrum ama beni zor durumda bırakıyor baya... Bir türlü ileti geçmişlerim kaydolmuyor... Hatalar veriyor.. Biz işimiz gereği Müşteriler ile yazışıyoruz MSN den ve geçmişe yönelik bir sorgu olduğunda MSN kayıtlarını kullanıyoruz.. Ne yapmam gerekir acaba? MSN Messenger sürümü 8.1....... diğerlerini de kurdum olmadı.. işletim sistemi XP PRO TR HATA MESAJI Tarih Saat Kaynak ile İleti 0 font-family:MS Shell Dlg 2; font-size:67%; text-align:left; vertical-align:top; table-layout:fixed width:2ex border-bottom:1 solid black 1 background-color:#e0edff 0 Debug Version -------------------------------------------------------------------------------- SID , yardım lütfen
|
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Re: MSN Messenger İleti Geçmişi Kaydetmiyor
tam olarak sorunuza uygun bir temiz çözüm olmayabilir ama bir şey önermek istiyorum..
msg plus olayını duymuşsunuzdur. bence sitesinden çekip kurun. neden böyle diyorum? çünkü; msg plus eklentisinden sonra (bu öyle uyuz eklentilerden değildir bu arada.. bizzat MSN'in üstüne entegre ediyor kendini.. ) onun kendine has kayıt sistemine geçiyorsunuz. daha renkli, daha kullanışlı ve dilenirse dışardan tıklayıp okunmasın diye şifrelenebilir düzeyde... normalde MSN kendi kayıtlarını "belgelerim" altındaki "alınan dosyalarım" altında mailine ait bir klasör açıp içine dolduruyordu. msg plus'tan sonra oraya yine dokunmuyor ama kendisi "belgelerim" altına "ileti geçmişim" diye bir klasör açıp onun altına her ay için ayrı klasör açıp onların altında biriktiriyor.. umarım sorunu çözer bu işlem.. kolay gelsin.. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!