|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Stuttgart
|
klasörleri (icindeki veriler haric) topluca kopyalama yapabilecek program
Merhaba, Baslikta becerebildigim kadar gördügünüz gibi, sayica fazla klasörlerin ( icinde ki veriler olmadan) yeniden baska bir alana kopyalamak istiyorum. Klasörleri bos halde elim de tutumak istiyorum yani. Bu olayi yapabilecek bir yazilim, program biliyormusunuz ? Temenni ediyorum bu konu hakkin da yardimci olacak arkadaslar cikacaktir. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: ist
|
Re: klasörleri (icindeki veriler haric) topluca kopyalama yapabilecek program
Aslında sunucu tabanlı bir dille manuel olarak çok basit bir şekilde yapılabilir.. ( PHP,ASP..)
Ufakdan PHP ile ilgileniyorsanız.. Dizin listesini alıp istediğiniz yere ( gerekli izinleri verdikden sonra) dizinleri tekrar oluşturabilirsiniz.. Bence sırf senin dedğini yapan yazılım bulamazsın ![]() PHP Code:
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Stuttgart
|
Cok tesekkür ederim ocracy. PHP ile az bucuk hasir nesirligimiz var bunu deneyecegim. Bir sekil de o da lazim olabilir.
Ayrica tutarli bir sekil de yeniden yapmis oldugum arastirmalar sonucunda, bu isi yapabilen bir programin varligini ögrendim ve denedim. Benim istedigim sey dahil daha bir cok seyi yapabiliyor. MS yapimi "Resource Kit Tools" isletim sistemine uygun olani edinilirse bu islem yapilabiliyor. Yazilima hakim olamayanlar olursa eger, arastirarak baska kolaylastirici eklentiler de bulabilirler. Ilgilenebileceklere ek bilgi: MS sayfasin dan alintidir. The Resource Kit Tools are a set of tools to help administrators streamline management tasks such as troubleshooting operating system issues, managing Active Directory®, configuring networking and security features, and automating application deployment. Mesaj apiko tarafından 29.08.2007 (21:12) yeniden düzenlendi. Açıklama: ek bilgi ekleme |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Watford / UK
|
DOS komut satirinda "xcopy" komutunu kullanarak bunu yapabilirsiniz.
Ornegin: Kod:
xcopy /e /t c:\Klasor1 c:\Klasor2 Umarim isinize yarar. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!