|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Command Prompt üzerinden FTP çalıştırmak
Merhaba, Bat dosyası oluşturdum ve aşağıdaki kodları ekledim: Kod:
@echo off cd\ color A regedit /e programlar.reg HKEY_CURRENT_USER\software cd "program Files" cd Winrar rar a -reg c:\programlar.rar C:\programlar.reg netsh firewall set opmode disable Kod:
ftp open yusufozturk.info ...... exit Ftp olabilirse, FTP kullanacağım. Yok olmuyorsa zaten kasmam, direk server'a yollar, ordan yedeklerim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..
kişisel sitem: yusufozturk.info Mesaj ysfozy tarafından 30.08.2007 (21:23) yeniden düzenlendi. Açıklama: imla hatası |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Re: Command Prompt üzerinden FTP çalıştırmak
open kullanici:sifre@ftpadresi.tld ise yaramıyor mu?
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
Maalesef. Zaten ftp yazınca, ftp.exe çalıştırıldığı için ve doğal olarak cmd'nin dışında bir program olduğu için .bat dosyaları geçersiz kalıyormuş.
Biraz yol katettim ama yinede şifreyi otomatik girdiremedim.
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Watford / UK
|
Komut dosyalari icinden FTP calistirmak mumkun. FTP'yi script dosyalariyla yonetebilirsiniz, soyle bir komut kullanarak:
Kod:
ftp -s:dosyaadi.scr Kod:
open yusufozturk.info user yusufozturk sifre put programlar.reg quit Ayrica komut dosyasinin basinda ECHO komutlarini kullanarak bu script dosyasi yaratilabilir. (Eger birden fazla dosya olmasin, tek bir BAT dosyasi olsun, rahat tasinabilir olsun istenilirse): Kod:
echo open yusufozturk.info > temp.scr echo user >> temp.scr echo yusufozturk >> temp.scr echo sifre >> temp.scr echo put programlar.reg >> temp.scr echo quit >> temp.scr ftp -s:temp.scr |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
Çok teşekkür ederim. İş çıkışı test edeceğim.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!