|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Msn'e eklemeden önce mesaj yazma
Bazı insanlar sizi MSN'e ekledikten sonra sanki siz onları eklemişsiniz gibi "sen kimsin?" şeklinde soru yöneltebiliyorlar. İşte bu sorunu önlemek için, MSN'e eklemeden önce yazılan mesajı zorunlu hale getirebilirmiyiz? Yani; neden eklediği konusunda bir açıklama yapmadığı müddetçe hiç kimse beni MSN'e ekleyemesin. Bunun MSN ayarlarında bir seçeneği var mı acaba? |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
|
Re: Msn'e eklemeden önce mesaj yazma
Ne yazık ki klasik messenger'da böyle bir özellik yok. Belki 3rd party eklentilerle, böyle bir özellik geliyor olabilir.
Peki neden açıklama? Onun yerine sadece kimin eklediği gözükse Hani mesela Messenger konusma pencerisinin orda bir yerde, "Bu kişiyi siz eklemiştiniz" gibi birşey yazsa Bence daha kolay olurdu. Çünkü diğer türlü adamların, "aaa tamam ben seni iyi PHP biliyorsun diye eklemiştim, hade bakalım bana yardım et, lütfen, plssss" saçma sapan muhabettleri ile başbaşa buluruz kendimizi. Hiç haz almam
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
Aslında MSN'in yeni bir sürümü çıksa ve ilk anlık ileti açıldığı anda "bu kişiyi siz eklemiştiniz!" şeklinde uyarı verse çok iyi olurdu. Tabi dediğim gibi bu ancak yeni sürümle gelebilecek olan bir özellik.
Bunu soruyorum çünkü bazen şöyle bir durum olabiliyor; Birileri beni eklemiş, aradan bir süre geçmiş ve beni neden eklediğini unutmuş. Normalde ben eklediğim kişiyi unutmam ama bazen tereddüte düşebiliyorum acaba gerçekten ben mi ekledim diye. Sonra; Araçlar>Seçenekler>Gizlilikteki bölümden kişi listelerine bakıp emin oluyorum. Bu yüzden bu sorunu çözme adına neler yapılabilir? |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
Siz eklemiştiniz diye bir özellik olsa ne güzel olurdu . Bu özellik olsa da ancak msnin Türkçe sürümünde olurdu ancak böyle saçma muhabetler bizde olurdu. Hele
isminiz neydi Muzaffer bye niye ekledin beni diyecektim ama adam çoktan engellmiştir. İşin esipirili yanı tabi adamlar kızlar için eklediğinden hemencik ismimi yazıyorum sonra hiç muhabbet etmeden yolluyorum onu ![]() İnşallah bu durum ortadan kalkar ve insanlar gerçekten msni telefon gibi iletişim amacı için kullanmayı öğrenirler |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Bilecik
|
En basit çözüm tanımadığınız kişileri kabul etmeyin
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Denizli
|
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | ||
|
|
@SONSiVRi, evet o kısmı biliyorum. Yalnız benim istediğim bunu bir şekilde zorunlu hale getirmek.
Alıntı:
Belki MSN plus script kodlarını bir şekilde geliştirip ilk konuşma esnasında karşı tarafa bu kişi siz eklemiştiniz gibi birşey gösterilse bile yeterli olur benim için veya tam tersi bu mesajı bana söylese bile yeterli olur. Alıntı:
MSN'e rastgele gelen kötümser insanlar oldu evet bu doğru. Zaten bunun için böyle bir çözüm arıyorum. Ama bunun yanında MSN'den bir çok iyi insanla tanıştım. Bir çok iş yaptım. İşte yukarıda söylediğim ayrımı yapabilmek için böyle bir çözüm arıyorum. Umarım derdimi anlatabilmişimdir. |
||
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Bu problemi ben de ciddi aşamalarda yaşıyorum. Bir çözüm olsa da o muhabbetten kurtulsak..
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!