»
cisco PIX 501 firewall kurulumundan sonra pleskte web sitesi ve maillerin çalışmaması
|
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: kocaeli
|
cisco PIX 501 firewall kurulumundan sonra pleskte web sitesi ve maillerin çalışmaması
arkadaşlar cisco firewal kurulumundan sonra plesk ile açtığım tüm siteler çöktü. hepsinde sayfa bulunamıyor hatası veriyor ve aynı zamanda mail gelmiyor. serverdaki mailleri outlook ile alabiliyoruz fakat dışarıdan mail gelmiyor yada mail gönderemiyorum. pleskten re-configuratör den ip adresini ayarlamamız gerekiyormuş fakat 10.0.0.1 olarak ayarlandı. ama genede çalışmıyor. bu konu hakkında bilgisi olan varmı? server windows2003 plesk 8 bu firewalldan mı ayar yapmam gerekiyor, bu plesk sitelerinin açılması için pleskten ayar yapılacağını düşünüyorum. çünkü plesksiz eklediğim siteler hala çalışıyor. sadece plesk ile eklenen siteler çalışmıyora |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
|
Re: cisco PIX 501 firewall kurulumundan sonra pleskte web sitesi ve maillerin çalışma
Eğer yanlış hatırlamıyorsam yeni IP'yi girdikten sonra eski ve yeni IP'yi MAP lemeniz gerekiyor.
Uzun zamandır Pleskle çalışmadım. ama aklımda böyle kalmış. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
![]() |
| Etiketler |