|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Stok - Müşteri - Sipariş Takip otomasyonu
Ödev için yapmış olduğum program özellikler: Stok takip: - ID - Ürün Ad - Ürün Özellik - Ürün Adet - Ürün Fiyat Müşteri Takip: - ID - Müşteri Ad - Müşteri Soyad - Müşteri mail - Müşteri Telefon - Müşteri Adres Sipariş Takip: - ID - Ürün ID - Müşteri ID - Tarih - Saat - Sipariş Miktarı - Ödenecek Tutar - İşlem Durumu Verileri kaydedebilme, yada kaydedilmiş verileri alabilme Yazıcıdan çıktı alabilme Verileri C:/ altına kaydeder.. Çalışması için framework 2.0 gereklidir.. Açık kaynak kod olarak verilmiştir. http://rapidshare.com/files/54992839...Takip.rar.html Tan SEZER
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: Stok - Müşteri - Sipariş Takip otomasyonu
Mantık normal ancak biraz fazla basit olmuş gibi geldi bana
ayrıca herşeyi class yaparak biraz daha öğrenme yolun gitmişsin gayet normal ancak kodlarını biraz daha optimize etmen gerekir, kullanıcı arayüzündede biraz çalışma yapman gerek. ne derler bilirsin; ne kadar az kod ile yazarsan o kadar iyisin |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Antalya
|
Merhaba,
@Lisans, Teşekkürler güzel olmuş yalnız biraz detaya girebilirmisin bu Sirket.exe yi yaparken hangi programı kullandın ve kodları nasıl hangi programla inceleye biliriz gibi Ödev için o kadar uğraştım şimdi bunun için uğraşamam dersen de canın sağolsun ![]() @chaostician, önemli olan mantık değilmidir zaten verilerin nereye nasıl işlenip ve nasıl sorgulandığı ayrıyeten @Lisans arkadaşın gönderdiği program benim için oldukca zor şuan kodlar orada ama ben bakamıyorum bile Kolay gelsin. |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Eline sağlık @Lisans. güzel program olmuş. Basit ve fazla sade ama olsun. Bence çok kullanışlı...
Kodları inceleme fırsatım olmadı ama en yakın zamanda onlara da bakacağım. |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Denizli
|
programı olabilecek en düşük bağlılıkla yazmışsın, yazdırma özelliğini dahi düz metin olarak yapmışsın.
Aslında kod çok büyük değil ama yaptığı işe göre biraz büyük görünüyor olabilir. Komponent özelliklerini doldurma ve silme gibi durumlarda ortak fonksiyon kullansaydı belki biraz daha kısa olabilirdi. Sonuçta bu bir ödev. Zamanında iş elbisesi üretimi yapan bir firma için program yazmıştım oda buna benziyor olsada ticari olduğu için biraz daha büyüktü. Lisans yaptığın programı sevdim, umarım daha başarılı olursun.
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Selam, Teşekkürler arkadaşlar, tabiki gerek kod fazlalıkları gerek eksiklikleri olması gayet mümkündür. Çünkü sonuçta bende .net'i bilmiyordum öğrenme sürecinde yaptığım bir ödev'dir buda. Hertürlü önerilerinize açığım eleştiri alma konusunda bir sıkıntım yok
![]() @biolight Microsoft visual studio 2005'de kodladım ve onda derledim. Microsoftun sitesinden demosunu edinebilirsin.
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Yer: Antalya
|
Merhaba,
Alıntı:
Kolay gelsin. |