Zoque.Forum
»
VGN-CR13S / Vista ve ATI Sürücü Sorunu
|
| Yazılım/Software İşletim sistemleri (windows, linux, mac...) ve her türlü yazılım ile ilgili soru ya da karşılaştığınız problemlere bu bölümde yer verebilirsiniz. Serial, warez, crack isteği içeren mesajlar silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
VGN-CR13S / Vista ve ATI Sürücü Sorunu
Merhaba,
Tayland'dan gelen Sony Vaio VGN-CR13S dizüstü bilgisayarıma format attım. Daha önce de farklı dizüstü bilgisayarlara format atıp yeni işletim sistemleri kurmuştum. sorun olmaz diye düşündüm yani. Vista kurdum ve uzunca bir aramadan sonra Sony yazılımlarını bulup yükledim fakat ATI Mobility Radeon X2300 sürücüsünü ATI'nin sitesinden yüklememe ve kurmama (Catalyst Yükleme Yöneticisi) rağmen ekran ayarlarında hala "Standart VGA Bağdaştırıcı" olarak görünüyor ve dolayısıyla grafik ile ilgili hiçbir uygulama düzgün çalışmıyor. Vista ve ATI ile ilgili benzer sorun yaşayan var mı acaba? Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Bilecik
|
Re: VGN-CR13S / Vista ve ATI Sürücü Sorunu
Benzer bir sorunu ben de yaşadım. ATI Mobility Radeon HD 2400 ekran kartının XP driver'ı yok. Ya da ben bulamadım.
|
![]() |
| Etiketler |
| ati , catalyst , driver , ekran karti , grafik , radeon , sony , sorun , surucu , vaio , vista |
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!