»
FireFox ve Kayıtlı Parolalar
|
| Yazılım/Software İşletim sistemleri (windows, linux, mac...) ve her türlü yazılım ile ilgili soru ya da karşılaştığınız problemlere bu bölümde yer verebilirsiniz. Serial, warez, crack isteği içeren mesajlar silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
FireFox ve Kayıtlı Parolalar
Merhabalar.. Şu sıralar Firefox ile ilgili bir sorunum var. Firefox'ta Google Adsense hesabıma giriş yaparken parolamı kaydet demiştim. Ancak şu ara Firefox'ta kayıtlı olan parolamla sisteme giriş yapamıyorum. Bunun yanında anlık Adsense hesabımı takip ettiğim Adsense Notifier eklentisini kullanıyorum. Bu eklenti üzerinden sisteme giriş yapabiliyorum. Bu nasıl oluyor? ![]() Birde çok eski Adsense kullanıcıyım ve kayıtlı olan mailimi şuan kullanmıyorum. O yüzden şifremi unuttum da pek işe yaramıyor. Google'a mail attım. Onlarda yeni Adsense başvurusu yap dediler. Ancak bu başvurunun ne zaman onaylanacağı belli değil. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Re: FireFox ve Kayıtlı Parolalar
@sakarya aynen bende senin gibi Firefox'ta ki aynı derdi yaşıyorum zaman zaman. Firefoxta kayıtlı şifrelerde sorun çıkıyor. Bu sorun Firefox'da genel bir dert mi yoksa sadece bizi mi bulur bu dertler acaba
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!