Zoque.Forum
»
Televizyon kanalı kayıtları
|
| Yazılım/Software İşletim sistemleri (windows, linux, mac...) ve her türlü yazılım ile ilgili soru ya da karşılaştığınız problemlere bu bölümde yer verebilirsiniz. Serial, warez, crack isteği içeren mesajlar silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Televizyon kanalı kayıtları
Merhabalar arkdaşlar.
Öncelikle bu konu tam olarak yazılımamı giriyor veya donanımamı giriyor tam olarak bilemediğim için buraya açtım. Tv kartımla televizyon izlerken izlediğim kanalı program sayesinde kaydedebiliyorum. Ama benim amacım izlemediğim ve kendimin belirlediği kanallarıda kaydedebilmek. Örneğin SHOW TV'de film izlerken ATV ve KanalD de ki filmleride kaydetmesini istiyorum. Bunun için donanım mı gerekli yazılımmı gerekli hiçbir fikrim yok. Ama bu benim için çok önemli arkdaşlar. Konu hakkında fikri olan arkadşların yardımlarını esirgememelerini rica ediyorum. Teşekkürler Herkese iyi çalışmalar. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
|
Re: Televizyon kanalı kayıtları
Merhaba.
Bunun için donanım gerekli. Zira elindeki TV Karti tek Tuner. Ve bu nedenle aynı anda sadece 1 kanalı seyredebilirsin. iki TV karti ile olabilir belki. Ama simdiye kadar hic boyle birsey denemedim acikcasi. Mantiken olmasi gerek. iki tv karti ve iki yazilim kurulmasi gerek. Her yazilim farkli kart ile çalışacak şekilde ayarlanmalı. imkanın varsa bir arkadaşından TV kartını ödünç alıp bir dene. Sonucu buraya yazarsın. Bizde öğrenmiş oluruz. ![]() |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
peki donanım olarak iki tv kartı veya 5 tv kartı takabiliyormuyuz.
Birbirileri ile çakışmayacakmı. Ücret önemli değil. Harici 5 adet Tv kartı alabilirim ama donanım olarak birbirileri ile çakışmayacakmı. teşekkürler |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
http://www.mythtv.org/ a bir göz atabilirsin. Eğer tv kartın eski değilse, bildiğim kadarı ile aynı anda birden çok kanalı izleyebilr ve kayıt edebilirsin.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!