|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
Ağ Yönetim Programı
Merhaba; Microsoft isa server benzeri bir program ihtiyacımız var. Sadece şirket içinde değil aynı zamanda bu programı satmak için de bir arayış içerisindeyiz. Programdan beklediğimiz özelliklerin bir kısmı; - Terminal Bilgisayarlarını Uzaktan Kullanma - Uygunsuz site Filtreleme - program Yasaklama - Windows Kısıtlamaları - Ekran Görüntü Kaydı - MSN Konuşma Kaydı - Gruplandırma ve Gruba Özel Yapılandırma - Klasör Yasaklama - Terminallere Mesaj Gönderme - Uzaktan Kurulum - Dosya Transferi My yazilim dışında bu özellikleri barındıran yazılım geliştiricisi bir firma var mıdır? |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Re: Ağ Yönetim Programı
bu fonksiyonları biraz daha acarmisiniz? bunları ddomain icinde mi istiyorsunuz ornegin? yapilandirma ne demek mesela?
- program Yasaklama - Windows Kısıtlamaları - Gruplandırma ve Gruba Özel Yapılandırma - Klasör Yasaklama |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Websense öneririm..
buradan bakabilirsin...
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
örneklendirerek anlatsam daha açık olacak sanırım.
İş yerinde 100 kullanıcısı olan ve bu kullanıcıların hepsinin normal pc üzerinden sadece bir ticari yazılım kullandıklarını düşünebilirsiniz. ama bazı kullanıcılar internete çıkmak zorunda bazıları MSN kullanmak zorunda vs. kısacası kullanıcıları tek bilgisayardan yönetebilecek bir yazılıma ihtiyaç duyuyoruz. aslında vlan kurup zyxel 1050 gibi donanımsal bir çözüm daha mantıklı ama ihtiyaç duyulan bazı kısıtlamalar maalesef (sanırım) MSN kayıtları gibi tutulamıyor. ayrıca ayrılan bütçe ortalama 5000 USD + kdv civarında |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
http://www.obcbilgisayar.com/site/page.asp?dsy_id=2144
böyle birşey buldum fiyatıda 5000 dolara bile gelmiyor. sanırım bizden istenen zaten bu. |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Yer: Ankara
|
Alıntı:
sizin adınıza sevindim. o kadar guzel bir calisma ki fonksiyonlar bile sizin belirttiginiz terminoloji de yine belirttiginiz sira ile yazilmis. cok takdir ettim dogrusu, hatta bayilik bile veriyorlar. ne kadar guzel. yazanların ve reklamını yapanların elinde sağlık. |
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
ben bu programı istemiyorum çünkü firmada bayilik olayı register yoluyla. benim müşterime başka bir firma gidip programı tanıtıyor ve ben o müşterime programı satamıyorum. nedeni ise o firmanın daha önce register etmesi ve teklif vermesi. antivirüs yazılımlarında olduğu gibi. Cbr ile görüştük bayilik olayına gayet sıcak baktılar : http://www.cbr.com.tr/tr/system_man.htm daha kapsamlı anladığım kadarıyla bilen ya da kullanan var mı acaba? |
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!