|
|
#21 (permalink) |
|
Re: Linux Dağıtımları
Ben ve bir kaç arkadaşım daha şu an ofiste Ubuntu Hardy(8.04) Desktop sürümünü kullanıyoruz. web geliştirme ortamı oalrak da Aptana kurduk ve gayet memnun, sorunsuz bir şekilde çalışıyoruz. Sadece Aptana'yı ilk kurduğunda ek oalrak Firefox-2'yi de kurman gerekiyor çünkü Aptana henüz Firefox 3 ile çok iyi anlaşamıyor. Takıldığın ya da sorun yaşadığın herhangi bir noktada Google'a bunu yazıp sonuna ya da başına buntu eklediğinde ya da daha doğrudan Ubuntu forumlarına gittiğinde sorununa çözüm bulamaman imkansız gibi bir şey. Bu yüzden yazılım geliştirme yapıyorsan ve yeni başlıyorsan ben Ubuntuyu tavsiye ediyorum
|
|
|
|
|
|
|
#22 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: Linux Dağıtımları
Ben de daha dune kadar Hardy (ubuntu 8.04) kullaniyordum.
Dun itibariyle 7.10'a geri dondum. Text editor epeydir bir problemdi linux icin. KDE'de Kate epey bir on plana cikmisti ki arayislar devam ederken Geany'i buldum. Her turlu yazilim icin onu kullaniyorum su anda. Muzik dinleyememen kotu olmus. Aslinda o kadar zor degil, eminim talihsiz bir soruna denk gelmissindir. Biraz sans ver. Ya da en basitinden virtual olarak kur windows'un altina; oyle kullan bir sure. Baktin hep onu kullaniyorsun, ondan sonra bir distro secip kurarsin |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!