|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: samsun
|
Klasörü silemiyorum.
Herkese merhabalar; bilgisayarımda pc security programını kullanmaktayım yaklaşık 3 hafta önce şifrelediğim klasörlerden birine hiç müdahale edemediğimi farkettim klasöre ne birşey kopyalayabiliyorum ne silebiliyorum her seferinde engellenmiştir diyor pc security yi kaldırdım durum yine aynı tekrar kurdum yine aynı klasörü pc security ile şifreleyip şifresini kaldırabiliyorum onda bir sorun yok ama hiçbirşekilde müdahale edemiyorum silmek istiyorum sildirmiyor. Bu konuda ne yapabilirim yardım lütfen... |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Londra
|
Re: Klasörü silemiyorum.
Merhaba ,
İşinize yarar mı bilemiyorum ama ben bir keresinde buna benzer bir sorunla karşılaşmıştım. Bilgisayarda ikinci bir kullanıcı tanımlamıştım. Ona ait belgeler klasörünü de D sürücüsünde oluşturmuştum. Sonradan C'ye format atıp yeni bir windows kurdum ama bu sefer D'deki başka kullanıcıya ait klasörü bir türlü silemedim. Sonunda güvenli kipte administrator olarak giriş yaptım. Klasöre sağ tıklayıp klasörün mülkiyet hakları ile ilgili değişiklikler yaptım. Ancak ondan sonra silebildim. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Merhaba ,
erdinç'in yazdığına ek olarak, açamadığın ya da silemediğin klasörün izinlerini almak için, Sırayla tıkla - Klasöre sağ - Paylaşım ve Güvenlik - Güvenlik - Gelişmiş - Sahibi Çıkan ekranda login olduğun kullanıcı adunı göremiyorsan, oradaki "Bu oğenin geçerli sahibi" yazan yere kullanıcı adını yazıp, aşağıdaki "Nesnelerin ve alt kapsayıcıların sahipliğini değiştir" seçeneğini işaretleyim tamam'a tıkla. sorun çözülecektir. * 3. adımdaki güvenlik seçeneği yoksa - bilgisayarım - Araçlar - Klasör seçenekleri - Görünüm - Basit dosya paylaşımı seçeneğini iptal edip tekrar denersen sorun çözülecektir. |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Antalya
|
ücretsiz olan Unlocker programını öneririm. Her windows kurduğumda bilgisayarıma yüklediğim ilk araçlardan birisidir. Çünkü -windows sağolsun- sürekli ihtiyaç duyuyorum.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!