Zoque.Forum
»
Firefox 3 RC 1 Türkçe
|
| Yazılım/Software İşletim sistemleri (windows, linux, mac...) ve her türlü yazılım ile ilgili soru ya da karşılaştığınız problemlere bu bölümde yer verebilirsiniz. Serial, warez, crack isteği içeren mesajlar silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Re: Firefox 3 RC 1 Türkçe
CPU konusunda hala bazen sapitiyor ama sanirim RAM konusunda cok daha iyi. Acikcasi ben FF 2 ile de sorun yasamadigimdan iyi bir karsilastirma yapamiyorum ama kendi sitelerinde de eskisine gore cok daha iyi oldugunu iddia ediyorlar.
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Re: Firefox 3 RC 1 Türkçe
bir tabı direk yerimlerine eklemek için tabı tutup yerimlerine sürükleyebiliyoruz ve yerimlerindeki klaösrlerimizden uygun olanına yerleştirebiliyoruz, fakat 3 RC 1 sürümünde benim çok sık kullandığım bu teknik biraz can sıkıyor, klasörün üstüne geldğinizde hassaslık sanırım çok artmış durumda ki mouse ın en ufak sağa/sola kayma hareketinden dolayı açılanyerimleri kısmı kapanıyor, siz de aynı işlemi 3-5 kere yaptıktan sonra ancak amacınıza ulaşabiliyorsunuz =)
bahsettiğim olay kesinlikle bir detaydır ama eminimki bu detayı benim gibi kullanan birçok insan vardır.
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!