Zoque.Forum
»
Araç Takip Programı
|
| Yazılım/Software İşletim sistemleri (windows, linux, mac...) ve her türlü yazılım ile ilgili soru ya da karşılaştığınız problemlere bu bölümde yer verebilirsiniz. Serial, warez, crack isteği içeren mesajlar silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Araç Takip Programı
Elimde Excel dosyasında oluşturulmuş araçlara ait veriler var.Ben de şirketim için araçlarımı takip etmek istiyorum.
Plaka-Zimmetli-Ayrılma Tarihi ve Saati-Gerigeliş Tarihi ve Saati-Gittiği yer Bu menüleri içeren ve buna göre takip yapabileceğim,plakayı seçtiğim an tarihi ve saati windowstan otomatik olarak alacak VisualBasic.net te bir program yazmak istiyorum.İlgilenen arkadaşlarım yardımcı olurlarsa sevinirim.
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
Re: Araç Takip Programı
@teddmcload,
Hazır araç takip programları birçok yerde var.Ben stajyerim ve bu programı yazmam istendi.Şu an işin içinden çıkamadım.Kısacası kendim yazmam gerekiyor.İlginize teşekkür ederim.
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
bu şekilde ne sorununuza çözüm bulabilirsiniz, ne de stajerlik gereği edinmeniz gereken tecrübeyi edinebilirsiniz.
siz projenizi başlatın, algoritmanızı kurun, yapıyı oluşturun, takıldığınız noktada yardım talep edip yardım alabilirsiniz.
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
@absconder,
Algortiması olmayan birşeyi üretmeye çalışmıyorum zaten.Soruyu soralı birkaç saat oldu, edinmem gereken bilgileri-parça parça da olsa- edindim. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Forumda "şöyle şöyle bir program yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz?" tarzında çok genel sorular yerine genelde "şöyle şöyle bir şey yaparken şurada şöyle bir sorun yaşıyorum, fikri olan var mı?" ya da "şöyle bir program/kod parçası arıyorum bilen var mı?" şeklinde daha özel ve sipariş kod/program olmaktan uzak sorulara cevap alabilirsiniz. Sadece sizin değil herkesin aklında bulunsun
![]() Mesaj BYK tarafından 17.06.2008 (16:12) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
If (Target.Column = 3) Or (Target.Column = 4) Then If (Cells(Target.Row, 1).Value = "") Then Cells(Target.Row, 1) = Date End If If (Cells(Target.Row, 2).Value = "") Then Cells(Target.Row, 2) = Time End If If (Cells(Target.Row, 3).Value = "") And (Cells(Target.Row, 4).Value = "") And _ (Cells(Target.Row, 5).Value = "") And (Cells(Target.Row, 6).Value = "") Then Cells(Target.Row, 1) = "" Cells(Target.Row, 2) = "" End If End If End Sub Kodlar böyle.. Sorunu çözdüm. Teşekkür ederim.
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!